Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde

Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde

09.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların, 2 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Beşiktaşta transfer harekatı 2 yıldız birden gündemde

Türkiye Kupası'nda şampiyonluk kazanarak Avrupa Ligi'ne katılmak isteyen Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı idarecilerin 2 yıldızı birden renklerine bağlamak istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta kurmaylar hücum hattındaki Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Jackson Muleka'yla yollarını ayırmayı planlamaya başladı. Siyah-beyazlılarda hücum hattına takviye konusundaki ilk hedefinin Sebastian Haller olduğu aktarıldı.

29 yaşındaki futbolcu için Borussia Dortmund ile temasların kurulduğu öğrenildi. Sebastian Haller için girişimlerin sürdüğü ve satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden transferin gerçekleşmesinin planlandığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın on numara pozisyonundaki hedefinin Davy Klaassen olduğu belirtildi. Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcuyla sezon bitmeden anlaşma sağlanması ve imzaların atılmasının planlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Davy Klaassen transferi konusunda Beşiktaş idarecilerinin görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Yazarlar