Beşiktaş Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar transferinde geri sayım! Bitti, bitiyor

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar transferinde geri sayım! Bitti, bitiyor

16.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş el sıkıştığı Vincent Aboubakar’ın transferinde son noktaya geldi. Al Nassr’da önceki gün yedek kulübesinde oturan futbolcunun her an İstanbul’da olabileceği vurgulandı. Golcü ile son bir senesi opsiyonlu 3.5 yıllık anlaşmaya varıldı.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar transferinde geri sayım Bitti, bitiyor

Weghorst’un Manchester United’a transferine izin vererek, yeni bir santrfor ile anlaştığını açıkça belli eden Beşiktaş, eski golcüsü Vincent Aboubakar’ın yolunu gözlüyor.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transferi sonrasında, Suudi Arabistan kulübüyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu oyuncunun, her an İstanbul’da olabileceği vurgulandı. Takımının önceki gün Al Shabab ile oynadığı karşılaşmada maç kadrosunda bulunan ancak sahada görev yapmayan futbolcunun, Beşiktaş ile anlaşmayı tamamladığı, sadece Suudi kulübüyle aralarındaki fesih işlemlerini tamamlamaya çalıştığı dile getirildi. Aboubakar’ın siyah-beyazlı kulübe, son senesi opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık imza atacağı dile getirildi.

Taraftar tepkisi

Al Nassr’da taraftarlar 0-0 biten Al Shabab maçı sonrası Teknik Direktör Rudi Garcia’yı hedef aldı. Aboubakar’ın hiç süre almamasına tepki gösteren Al Nassr taraftarı, sosyal medyada Kamerunlu forvete destek veren mesajlar yazdı.

Haberin Devamı

Garcia, “Aboubakar bir sakatlıktan çıktı. Maçın kadrosunda yer verdik ama sakatlıkla alakalı bir risk olmasın diye süre almadı, riske etmek istemediğimiz için oynamadı” dedi.

Josef bir var, bir yok

Beşiktaş’ın Konyaspor karşısındaki kurtarıcısı olan Josef de Souza, 18 Ocak’ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında yer alamayacak.
Kemik ödemi nedeniyle yüzde 100 performans gösteremeyen oyuncunun, sezon sonuna kadar bu şekilde idare edeceği öğrenildi. Ağrıları nedeniyle fedakarca sahaya çıktığını dile getiren ve gözyaşlarını tutamayan Josef, “Benim adıma zor bir yıl oluyor” demesi de, Brezilyalı futbolcunun sıkıntısını gözler önüne serdi.

Montero, Hamburg'a kiralandı

Beşiktaş, Francisco Montero’nun Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg’a sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Alman ekibi ayrıca istediği takdirde 2022-2023 sezonu sonunda 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanarak Montero’yu kalıcı olarak kadrosuna katabilecek.

En büyük hedef Türkiye Kupası

Konyaspor karşısında galibiyeti son anda alan ve zirve yarışından uzak kalmamaya çalışan Beşiktaş, şimdi Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarına başladı.

Avrupa’ya giden en kısa yol olarak kupayı gören Teknik Direktör Şenol Güneş, çarşamba günkü Ankaragücü mücadelesinde kötü bir sürpriz yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Siyah-beyazlıların dünkü idmanında, Konyaspor maçında oynayanlar yenilenme çalışması yaparken, diğerleri ise Güneş’in verdiği program doğrultusunda çalıştı.

Haberin Devamı