Dünyadan Futbol Beşiktaş'tan 1.5 milyon euroya gitmişti! Portekiz'de parmak ısırttı

Beşiktaş'tan 1.5 milyon euroya gitmişti! Portekiz'de parmak ısırttı

26.10.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile tartıştıktan sonra takımdan ayrılan ve Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, Portekiz ekibinde gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına girdi.

Beşiktaştan 1.5 milyon euroya gitmişti Portekizde parmak ısırttı

Valerien Ismael döneminde Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan ve sezon başı kampında Fransız teknik direktörle tartışan Serdar Saatçı, Portekiz ekibi Braga'ya transfer olmuştu. 20 yaşındaki stoper, Braga'da gösterdiği performansla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Braga'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Serdar Saatçı'nın Avrupa devlerinin radarında olduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Braga ile Real Madrid arasındaki maçta Serdar Saatçı, Avrupa'nın üst düzey kulüplerinin gözlemcileri tarafından izlenildi.

Beşiktaştan 1.5 milyon euroya gitmişti Portekizde parmak ısırttı

Serdar Saatçı'nın Jude Bellingham karşısında gösterdiği performansın dikkat çektiği, taraftarların da genç oyuncuyu alkışladığı vurgulandı.

Serdar Saatçı, Braga formasıyla bu sezon 7 maça çıktı. Braga ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek 20 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Bayrampaşa altyapısında yetiştikten sonra Beşiktaş'a bedelsiz imza atan Serdar Saatçı, 2022-2023 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro bedelle Braga'ya transfer oldu. Serdar Saatçı'nın transferinde 1 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra, Beşiktaş'ın bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı aktarıldı.

Haberin Devamı