Beşiktaş Beşiktaş'tan Anıtkabir çıkarması!

Beşiktaş'tan Anıtkabir çıkarması!

24.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü’nün yeni yönetim kurulu, taraftarlarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Beşiktaştan Anıtkabir çıkarması

Hasan Arat başkanlığındaki siyah-beyazlılar, Aslanlı Yol’dan yürüyüp, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Arat, Atatürk’ün mozolesine kırmızı ve beyaz çiçeklerden oluşan çelenk bıraktı. Saygı duruşu ile tamamlanan törenin ardından heyet, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Haberin Devamı

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü ve camiasının her zaman Atatürk ilkelerine bağlı olduğuna vurgu yaptı. Başkan Arat yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Atatürk; Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümünde ülkemizin ve dünyanın dört bir köşesinden gelen Beşiktaşlılarla birlikte huzurunuza çıkmış olmanın huzuru içerisindeyiz. Bugün ebedi istirahatgahınızda bir kez daha ilke ve değerlerinize, ülkünüze ve hedeflerinize bağlılığımızın ilelebet devam edeceğine ant içeriz. Bu değerli mirası, gelecek nesillere aktarmak için her bir Beşiktaşlı ömrü boyunca gayretle ve samimiyetle çalışacaktır. Tarih boyunca her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başaran milletimiz, hayallerimize ve hedeflerimize ulaşmak için ilhamını sizden almaktadır. Aziz Atatürk, büyük Beşiktaş camiasının her üyesi olarak size sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunarız. Bu millet sizi asla unutmayacaktır.”

Haberin Devamı