Beşiktaş Beşiktaş'tan Atiba Hutchinson'a duygusal veda! Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'tan Atiba Hutchinson'a duygusal veda! Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

07.06.2023 - 19:55 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta 10 yıldır forma giyen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz günlerde sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Tecrübeli futbolcu, maç öncesi taraftarın önünde onurlandırıldı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaştan Atiba Hutchinsona duygusal veda Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Konyaspor'u konuk etti. Kritik maç öncesi takımın efsane ismi Atiba Hutchinson onurlandırıldı. Öte yandan 40 yaşındaki futbolcu duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

VEDA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Beşiktaş, Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek Atiba Hutchinson'a geçtiğimiz günlerde veda etkinliği düzenledi. Takıma hitaben yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan 40 yaşındaki Kanadalı ön libero, "Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır" dedi

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ATIBA SÖZLERİ

Maç öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, "Atiba'yı ben geçmişte Kopenhag'tan almak istedim. Alamadık ama daha sonra yollarımız kesişti. Uzun yıllar beraber kaldık. Benimle beraber, bensiz Beşiktaş'ta şampiyonluklar gördü. 10 yılda, 3 şampiyonluk bir oyuncu için olumludur. Diğer kupaları da aldı. İnsanların gönlüne nasıl girdiğiniz önemli, Atiba güzel bir örnek. Hala olağanüstü çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum, takdir ediyorum. Bu tür oyunculara saygı göstermek lazım ki gelecek olan nesiller bundan örnek alıp onu geçsinler. Bundan sonraki hayatında da başarılar, mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ISINMAYA ATİBA FORMASI İLE ÇIKTILAR

Beşiktaş oyuncular, ısınma hareketlerini gerçekleştirmek üzere sahaya 13 numaralı arkasında ‘Thank you Atiba’ yazılı tişörtlerle çıktı. Atiba’nın yeşil zemine ayak basmasıyla tüm takım arkadaşları Kanadalı oyuncuyu alkışlarla karşıladı. Ayrıca ısınma hareketleri gerçekleştirmek için sahada bulunan Konyasporlu futbolcular da Kanadalı futbolcuya alkışlarla destek oldu.

Beşiktaştan Atiba Hutchinsona duygusal veda Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

"AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL" PANKARTI

Siyah-beyazlı ekiple son maçına çıkacak olan tecrübeli futbolcu için saha içinde "Ayrılıklar da sevdaya dahil" pankartı açıldı. 

PLAKET VERİLDİ

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’a plaket verdi. Tecrübeli futbolcu, Konyaspor maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayla son maçına çıkarken başkan Ahmet Nur Çebi, Kanadalı orta saha oyuncusuna teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Kanadalı orta saha sonrasında tek tek tribünlere davet edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Atiba Hutchinsona duygusal veda Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Beşiktaş taraftarı maça yoğun ilgi gösterdi. Sahaya çıkan Atiba'yı tribünde bulunan futbolseverler çağırdı. Destek tezahüratları ile tribüne doğru ilerleyen 40 yaşındaki futbolcu göz yaşlarına hakim olamadı.

MAÇ SONU DUYGUSAL SÖZLER

Maçın ardından sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson, müsabaka sonunda saha içinde yaptığı konuşmayla siyah-beyazlı taraftarlara veda etti.

Çocuklarıyla birlikte sahaya çıkan Kanadalı orta saha oyuncusu, “Bugün kazanamadığımız için üzgünüz. Sezonun son maçıydı, benim de son maçımdı. Sizleri çok seviyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var. Bu kulübe, herkese minnettarım. Başkanımıza çok minnettarım, bana çok fazla fırsat sundu, destek verdi. Burada 10 sezon geçirdim. Hayatımın en güzel dönemini burada geçirdim. Burası, bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ailem, çocuklarım da burada. Onlara da teşekkür ederim. Sizlere bugün veda ediyorum, sizleri çok seviyorum. En iyisi sizsiniz. Sizleri seviyorum ve sizi takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Atiba’nın konuşmasının ardından takım arkadaşları Kanadalı futbolcuyu, omuzlarına havaya attı. Atiba Hutchinson daha sonra ise taraftarlara üçlü çektirdi ve stadyumda tur attı.

Haberin Devamı