Beşiktaş Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma an meselesi

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma an meselesi

03.02.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Aboubakar ve Hadziahmetovic transferlerinin ardından bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın yıldız futbolcunun transferi için arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma an meselesi

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalan Beşiktaş, beş maçlık galibiyet serisini devam ettirememişti. Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Kartal, yıldız futbolcuya Siyah-Beyazlı formaya giydirmeye çok yakın. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile noktalandı.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma an meselesi

GHEZZAL SÜRPRİZİ!

Beşiktaş'ta yaklaşık 4 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ghezzal'da sürpriz bi gelişme yaşandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Sivasspor maçının kafilesine Cezayirli yıldız futbolcuyu da dahil etti. Ghezzal en son ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor maçında görev almış ve sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Haberin Devamı

KADRODA 4 EKSİK

Siyah-Beyazlılar'da Sivasspor kadrosu açıklanırken orta saha futbolcularının eksikliği de gözlerden kaçmadı. Yeni transfer Hadziahmetovic de kadroya dahil edilirken Salih Uçan, Josef de Souza ve Redmond sakatlıkları, Gedson Fernandes ise kart cezası nedeniyle kafilede yer almadı.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma an meselesi

İKİNCİ BOMBA PATLIYOR!

Beşiktaş, Weghorst'un takımdan ayrılmasıyla Aboubakar ve orta sahadaki eksiklik nedeniyle de Amir Hadziahmetovic transferlerini resmen bitirmişti. Siyah-Beyazlılar Hadziahmetovic transferinin ardından Süper Lig'den ikinci transfer bombasını da patlatıyor.

BORİNİ'DE MUTLU SON ÇOK YAKIN

Fanatik'in edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Karagümrük’ün yıldız ismi Fabio Borini transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Karagümrük ile Borini'nin transferi konusunda ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, bu sorunların giderilmesinin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

Bu sezon Fatih Karagümrük'te muhteşem bir performans sergileyen Fabio Borini, 20 resmi karşılaşmada forma giyerken 13 gol atıp 8 de asist yaparak toplamda 21 gole tesir etti.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma an meselesi