Beşiktaş Beşiktaş'tan fırsat transferi! Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

Beşiktaş'tan fırsat transferi! Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

12.09.2023 - 10:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş fırsat transferi için pusuda! Siyah-beyazlılar, Chamberlain'in de devreye girmesiyle yıldız oyuncuyla görüşmelerine yeniden başladı.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

Beşiktaş, Suudi Arabistan kulüplerinden beklediği teklif gelmeyince boşta kalan İngiliz yıldız için bir kez daha devrede. Fırsat transferi peşindeki Siyah-Beyazlılar, önerdikleri şartları kabul etmesi halinde 30 yaşındaki futbolcuyla sözleşme imzalayacak. Böylece Chamberlain’in İngiltere Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı da Beşiktaş forması giymiş olacak. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ERIC BAILLY TESTİ GEÇEMEDİ

Beşiktaş önceki akşam Fatih Karagümrük’le oynadığı hazırlık maçını Ghezzal ve Rebic’in golleriyle 2-0 kazanırken, Manchester United’dan yeni transfer edilen Eric Bailly de karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Fildişi Sahilli stoperin adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle ilk yarıyı tamamlayamadığı aktarıldı. Ciddi bir maç eksiği bulunan Eric Bailly’nin ilk devrenin bitmesine kısa süre kala ağrı şikayetiyle kenara geldiği ifade edildi.

Doktorlar ve teknik heyetin bu beklenmeyen gelişme üzerine tecrübeli futbolcuyu riske etmeyerek, oyundan aldıkları kaydedildi. Deneyimli futbolcunun ağrılarının sürmesi durumunda MR’a gireceği belirtildi. Bailly ağrısının geçmesi halinde takımla çalışmaya devam edebilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

UMUT MERAŞ, SAMSUNSPOR'A TRANSFER OLUYOR

Samsunspor, Umut Meraş transferinde de mutlu sona ulaştı. Son günlerde kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında gaza basan Kırmızı-Beyazlılar, bir süredir görüşme halinde olduğu Beşiktaş’ın sol bekini ikna etmeyi başardı. Oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağlandı. Umut, 3 yıllık kontrat içeren teklifi kabul etti.

Kırmızı-beyazlıların transferi resmiyete kavuşturması için ise Beşiktaş’la süren müzakerelerde de sona gelindi. Samsunspor’un Umut Meraş adına Beşiktaş’a teklifi 250 bin euro artı bonuslarla 350 bin euroyu bulan bir öneri içeriyor.

Beşiktaş’ın kadroda düşünmediği Umut’a gelen bu teklifi değerlendirdiği ve Samsunspor’a son yanıtını bugün vereceği ifade edildi. Kartal da Samsun’un önerisini kabul ederse, Umut Meraş, bonservisiyle birlikte kariyerine Samsunspor’da devam edecek. Transferin duyurulması artık an meselesi.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

JESSE LINGARD İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI!

Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, son olarak Nottingham Forest forması giyen Jesse Lingard’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

HERHANGİ BİR KULÜPLE ANLAŞAMADI

Avrupa’da transfer dönemi devam ederken yapılan temaslardan sonuç alınamaması sonrasında 30 yaşındaki 10 numarayla yapılan görüşmeleri donduran idareciler, oyuncunun herhangi bir kulüple el sıkışmamasının ardından girişimlere tekrar başladı.

Haberin Devamı

OPERASYON BU KEZ TAMAMLANACAK

Yönetim, başarılı futbolcuyu kadrosuna katabilmek için temaslara hızlı bir giriş yaptı. Lingard’ın menajeriyle temasta bulunan idareciler, bu kez operasyonu tamamlayıp İngiliz yıldıza formayı giydirmek istiyor.

ARAPLAR VE RUSLAR DA İSTEDİ

Arap Yarımadası’ndan ve Rusya’dan da teklifler almasına rağmen istediği seviyede bir rakam önerisi gelmemesi sonrasında bekleyişini sürdüren Jesse Lingard’la Alex Oxlade-Chamberlain’in de görüştüğü ve milli takımdan arkadaşını Beşiktaş’a davet ettiği belirtildi.

Beşiktaştan fırsat transferi Chamberlain devreye girdi, görüşmeler başladı

İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI'NDA 32 MAÇI VAR

Lingard, kariyerinde daha önce; Manchester United, Leicester City, Birmingham City, Derby Country, West Ham United, Brighton ve Nottingham Forest’te görev yaptı. 1,74’lük futbolcu, Ada’daki macerasında 379 mücadelede görev yapıp 76 gol ve 57 asistlik performans ortaya koydu. Lingard’ın İngiltere Milli Takımı’nda da 32 maçta 6 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazarlar