Beşiktaş Beşiktaş'tan orta sahaya sürpriz transfer! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'tan orta sahaya sürpriz transfer! Görüşmeler başladı

04.08.2022 - 19:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transferi için geri sayıma geçildiği günlerde orta saha arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların gündemine 18 yaşındaki genç yeteneğin geldiği iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Beşiktaştan orta sahaya sürpriz transfer Görüşmeler başladı

Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transfer olmasının beklendiği günlerde Beşiktaş'ta kurmaylar çalışmalarına hız verdi. Orta saha kurgusuna genç bir ismi dahil etmeyi hedefleyen siyah-beyazlıların, 18 yaşındaki oyuncu için harete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

KADROYA ÖNEMLİ TAKVİYELER

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar transfer çalışmalarında önemli isimleri kadrosuna dahil etti. West Ham United'dan Arthur Masuaku ile Burnley'den Wout Weghorst sezon sonuna kadar kiralandı. Everton'dan ayrılan Cenk Tosun ve Wolverhampton'la yeni sözleşme imzalamayan Romain Saiss'le anlaşma sağlandı. İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan, Standard Liege'den Jackson Muleka ve Benfica'dan Gedson Fernandes'le sözleşme imzalandı.

Beşiktaştan orta sahaya sürpriz transfer Görüşmeler başladı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Siyah-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Rıdvan Yılmaz, 4 milyon euro artı bonuslar karşılığında Rangers'ın yolunu tuttu. Süper Lig devinde Cyle Larin, Güven Yalçın, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Fabrice N'Sakala, Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile vedalaşıldı.

Haberin Devamı

EMİRHAN, TORİNO YOLCUSU

Beşiktaş'ta dikkat çeken bir diğer genç futbolcu Emirhan İlkhan'a Torino talip oldu. Serie A ekibinin 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelini ödeyerek transferi gerçekleştireceği belirtildi. Siyah-beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi bu transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaştan orta sahaya sürpriz transfer Görüşmeler başladı

"ZORLA GÜZELLİK OLMAZ"

Başkan Çebi Emirhan'ın kalması için uğraş verdiklerini belirterek "Futbolda gönülsüzlük usulü çalışma olmaz. Futbolcu sahaya çıktığında gönülsüzse başarı alamazsınız. Önemli olan onların arzularının yerine geldiği şekilde çalışmaktır. Yapılan sözleşmede maddeler yazar ama adam oynamadığı zaman oynatamazsınız. Zorla güzellik olmaz. Kimseye ne yalvarırız, ne de sert bir tavır koyarız" dedi.

BURAK İNCE HAMLESİ

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Siyah-beyazlılarda orta saha mevkisi için düşünülen isimlerden birisi de Burak İnce oldu. Beşiktaş kurmaylarının 18 yaşındaki futbolcu için Arminia Bielefeld'le görüştüğü ve durumunu sorduğu belirtildi.

Beşiktaştan orta sahaya sürpriz transfer Görüşmeler başladı

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Altınordu altyapısında yetişen Burak İnce, 2021-2022 sezonu devre arasında 500 bin euro bedelle Arminia Bielefeld'e transfer oldu. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

KEREM ATAKAN KESGİN SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Emirhan İlkhan'ın alternatifi olarak düşündükleri ilk futbolcuyu da açıkladı. Başkan Çebi, "Kerem Atakan Kesgin için görüştüm. Ben herkesle görüşüyorum. 4.5 milyon euro fiyata sattık diye eleştirildik ama bir başka genç oyuncu bize 3'te 1 fiyata teklif ediliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.