Beşiktaş Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı

Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı

22.12.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Hasan Arat yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Süper Lig ekibinin genç yıldızının durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.

Beşiktaştan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Girişimler başladı

Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken genç yıldızı gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ün Avusturya ekibi Austria Wien'den satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Can Keleş'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu aktarıldı. Ajansspor'un haberine göre; Beşiktaş, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş için girişimlerine başladı.

22 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Fatih Karagümrük formasını 14 resmi maçta giydi. Can Keleş bu müsabakalarda 2 gol sevinci yaşadı ve 2 asist üretti.

Can Keleş'in Avusturya ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 22 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 1 milyon 400 bin euro.

Haidbrunn altyapısında yetişen Can Keleş daha sonra Neustadt altyapısı ve Rapid Wien altyapısında da forma giydi.

Yazarlar