Beşiktaş Beşiktaş'tan ters köşe! Sürpriz teknik adam

Beşiktaş'tan ters köşe! Sürpriz teknik adam

20.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçici olarak göreve getirilen Önder Karaveli ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük için sürpriz isimle görüşmelere başladı.

Beşiktaştan ters köşe Sürpriz teknik adam

Önder Karaveli yönetiminde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, yeni teknik direktör için harekete geçti. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetim, özellikle Galatasaray derbisinde oyuncu tercihleri nedeniyle eleştirilere hedef olan ve yenilginin sorumlusu olarak gösterilen Karaveli ile sezon sonunda yolları ayırmayı planlıyor.

Beşiktaştan ters köşe Sürpriz teknik adam

YÖNETİM, ISMAEL İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Teknik direktör Şenol Güneş'in ismi yeniden konuşulmaya başlanırken, yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Siyah-beyazlı yönetimin Fransız teknik adam Valerien İsmael ile görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İSTANBUL'A GELECEK

Son olarak İngiltere Championship ekibi West Bromwich'i çalıştıran ve şu an boşta olan 46 yaşındaki İsmael'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek yönetimle masaya oturacağı iddia edildi. Valerien İsmael önceki yıllarda Barnsley, Lask Linz, Wolfsburg ve Nürnberg'i de çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan ters köşe Sürpriz teknik adam

ALTERNATİF İSİM FARKE

Beşiktaş, görüşmelerine devam ettiği 46 yaşındaki Valerien Ismail'e 750 bin euro yıllık ücret ödeyeceği öğrenildi. Ismael'de pürüz çıkması durumunda ise alternatif olarak Daniel Farke listede yer alıyor.

Yazarlar