Beşiktaş Beşiktaş’tan transfer harekatı! İki yıldıza birden kanca

Beşiktaş’tan transfer harekatı! İki yıldıza birden kanca

29.07.2023 - 18:47 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk hedefliyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran siyah-beyazlı ekip, 2 yıldız futbolcuyu birden transfer listesine aldığı öğrenildi.

Beşiktaş’tan transfer harekatı İki yıldıza birden kanca

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, 2 yıldız futbolcuyu listeye aldığı öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

KADROYA 3 TAKVİYE YAPILDI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralanan Arthur Masuaku'nun bonservisinin alınmasının ardından takıma 3 takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna dahil etti.

Savunma kurgusuna eklenen isim Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey oldu. Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Lens forması giyen Jean Onana, 4 milyon euroluk bedelle takıma dahil edildi.

Beşiktaş’tan transfer harekatı İki yıldıza birden kanca

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Welinton, Nathan Redmond, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Georges Kevin N'Koudou, Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim ile yollar ayrıldı. Süper Lig devinde forma giymek istemeyen Romain Saiss, Katar ekibi Al Sadd'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Genç oyuncular Ahmet Gülay, Emre Bilgin ve Bilal Ceylan kiralık olarak takıma veda etti.

PEREYRA ISRARI

İtalya Ligi Serie A’da Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra, Beşiktaş’ın transfer gündemindeki isimlerden biriydi. 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna Siyah-Beyazlılar, 3 yıl için 2.1 milyon Euro’luk teklif sundu. İtalya’dan da bir hayli talibi olan Pereyra’yı Çizme’de en çok isteyen takımların başında Torino geliyor.

Beşiktaş’tan transfer harekatı İki yıldıza birden kanca

GÜNEŞ'İN İSTEME NEDENİ

Ancak Torino’nun teklifi, senelik 1.2 milyon Euro civarında. Kara Kartal, Arjantinli oyuncudan bir an önce kendilerine bir yanıt vermesini bekliyor. Pereyra’nın, hem orta sahada oyunun her iki yönünde hem de sağ tarafta kanat bek olarak görev yapabilmesi, Şenol Güneş’in onu istemesindeki en büyük nedenler arasında gösteriliyor.

KLASSEN TAKİBİ SÜRÜYOR

Yeni sezon öncesinde kadrosuna mutlaka iyi bir 10 numara katmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın bu doğrultuda daha önce gündemine Davy Klaassen gelmişti. İlk başta yüksek maliyeti sebebiyle askıya alınan Klaassen dosyası, yeniden açıldı. Hollanda devi Ajax’ta forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek.

Senelik 4.5 milyon Euro maliyeti bulunan Hollandalı yıldızla Ajax’ın, yolları ayırmak istediği konuşuluyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Klaassen için Beşiktaş’ın, oyuncunun temsilcisiyle bir görüşme halinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Klaassen’in, yıllık ücretinde indirim yapması halinde Kartal, resmi girişimler için çalışmalarını hızlandıracak.

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan transfer harekatı İki yıldıza birden kanca

 

Yazarlar