Beşiktaş Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır!

Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır!

12.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğini ve derbi skorlarının şampiyonu belirleyeceğini ifade etti. Meşe ayrıca Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe getirmek istediği ismi açıklarken "Gündeme gelmesi bile skandaldır" dedi.

Bilal Meşeden, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır

Milliyet'in duayen yazarlarından Bilal Meşe, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğa iki yakın aday olduğun belirtirken derbi maçlarından çıkacak sonuçların şampiyonu belirleyebileceğini ifade etti. Adana Demirspor dışında Galatasaray ve Fenerbahçe'yi hiçbir takımın durduramayacağını belirten Bilal Meşe, Beşiktaş için teknik direktör iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

Bilal Meşe "Kulağıma ismi geldi. Gündeme gelmesi bile skandaldır" ifadelerini kullandı.

Bilal Meşe'nin bugünkü yazısı şu şekilde:

Futbolda geleceğe dönük öngörülerde bulunmak çok zordur. Neticede futbol sürprizler oyunudur, bir bakmışsınız ki, her şey terse dönmüş, öngörüler yerle bir olmuş!

Ne var ki, “Görünen köy kılavuz istemez” derler. Evet, ligimizin iki görünen köyü var; biri Galatasaray, diğeri ise Fenerbahçe’dir.

Galatasaray’ın bir gol makinesi var, Icardi... İçerisi, dışarısı, hatta Avrupa fark etmiyor, yeter ki topla buluşsun, yerden havadan affetmiyor, Aslan’ı almış sırtına hedefe doğru koşturuyor. Keza Dzeko, Fenerbahçe’nin en büyük gücü, takımın kaptanı... İlerlemiş yaşına karşın müthiş bir profesyonel, sorumluluktan asla kaçmıyor, kaçak dövüşmüyor, yarışta Icardi’yi kovalıyor, Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarına, umut katıyor.

Haberin Devamı

Bilal Meşeden, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır

Görünen o ki, iki takım arasında at başı, nefes kesen bir mücadele izleyeceğiz bu sezon... Şampiyoluk yarışında en büyük favori iki takımdır. Peki takılırlar mı? Valla mevcut tabloda zor bir olasılık.

Çünkü, bir spor adamı olarak iki takımın da maçlarını izliyorum, adeta kazanmaya fikslenmişler, durdurabilene aşk olsun. Sanırsınız ki, sahada fazla adamla oynuyorlar, 90 dakika müthiş bir baskı kuruyorlar, rakiplerine nefes aldırmıyorlar!

Eskiden şampiyonu Anadolu takımları belirlerdi, şimdi tablo tam tersine döndü... Süper Lig’deki Anadolu takımlarına bakıyorum, Adana Demirspor hariç bu iki takımı kimse durduramaz. Demem o ki, bu iki takıma el freni çektirecek tek takım Adana Demirspor’dur. Başkası var mı, bilemem, bana göre yok!Nereye varmak istiyorum; bu sezonun şampiyonunu ‘derbilerin’ skorları belirleyecek, işte görünen tek gerçek budur, kılavuza da gerek yoktur!

Burak Yılmaz neden olmasın?

Kuşkusuz bizim kulvarın gündemi Beşiktaş... Bir yanda Şenol Güneş’in ayrılığı, diğer yanda yönetimin olağanüstü kongre kararı. Sizlerin anlayacağı Kartal’da işler karışık, yanıt arayan bir dizi soru var! Bir tek yanıt bulan soru Burak Yılmaz’ın aralık ayına kadar bu görevi sürdüreceğidir.

Haberin Devamı

Valla, düşünüyorum da Burak Yılmaz niye devam etmesin? Artık gençlere de bu şans verilmelidir. Demem o ki, Yılmaz oldukça tecrübeli ve Türk futbolunun içinde yoğrulmuş bir isim. Efendim, Okan Buruk ilk geldiğinde de tartışıldı uzun süre. Sonuç ortada. İyi bir kadrosu var, Buruk’un da maşallahı var, iyi kullanıyor, oyuncu hamleleri nokta atışı. Artı Fenerbahçe’de İsmail Kartal, o da başarılı bir grafik çiziyor.

Bilal Meşeden, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır

Sağda solda, yabancı teknik adamlara sarılan, günü kurtarma politikası izleyenlere Buruk ve Kartal ikilisi müthiş bir örnektir, yabancı meraklılarına duyurulur!

Kulağıma daha önce Beşiktaş’ı çalıştıran Slaven Bilic ismi geliyor. Yahuu adamın önce bir karnesine bakın, derbilerde sıfır çekmiş bir isimden söz ediyoruz, gündeme gelmesi bile skandaldır!

Kötü günde hep köstek

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olur mu, olmaz mı, bu konu belirsizliğini koruyor şimdilik.

Gelelim taraftarlara; yahu arkadaş her maçta yönetimi protesto ediyorsunuz, bunu alışkanlık haline getirdiniz maalesef! Efsane Başkan rahmetli Süleyman Seba’yı gönderdiniz, yakın tarihte aynı şeyi Fikret Orman’a yaptınız. Bıkmadınız, Ahmet Nur Çebi’ye okları çevirdiniz! Valla maşallahınız var, size ne yönetim, ne de teknik direktör dayanmıyor, bu konuda elinize kimse su dökemez!

Haberin Devamı

Tabii ki eleştiri hakkınız var, buna gıkımız çıkmaz, ama ağacı da kökünden sökmeyelim! Kartal, zor bir süreçten geçiyor, bu takım ancak sizlerin desteğiyle ayağa kalkar. Tamam, takım kazanırken bile iyi oynamıyor, ancak unutmayın ki futbolcular müthiş bir tribün baskısı altındalar, keza teknik kadro da öyle. ‘İyi günde, kötü günde’ sloganı şu sıralar sizlerle hiç ama hiç örtüşmüyor, bilesiniz!

Bilal Meşeden, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır

Yakında kokusu çıkar

Selim Soydan’ın Telegol’de Hamit Altıntop ile ilgili açıklamalarını sanırım herkes izlemiştir. Soydan’ı dinlerken ağzım bir karış açık kaldı! Soydan’ın iddialarına göre, Şenol Güneş’in kuyusunu Altıntop kazmış, geçtiğimiz mayıs ayında Abdullah Avcı ile masaya oturmuş, anlaşma yapmış bile! Fatih Terim gündeme gelmiş, karşı çıkmış, Stefan Kuntz ile takışmış!
Sizlerin anlayacağı, A Milli Takım teknik direktörleri ile ilgili bir dizi koaslar yaşanmış, belli ki yaşanmaya da devam edilecek. Montella’yı TFF yönetimi mi, yoksa yine Hamit Altıntop mu getirdi, bilemiyoruz. Onun da kokusu yakında çıkar!

Haberin Devamı

 

Yazarlar