Futbol Boca Juniors'ta skandal! Soyunma odasında yumruk yumruğa kavga

Boca Juniors'ta skandal! Soyunma odasında yumruk yumruğa kavga

17.08.2022 - 11:10 | Son Güncellenme:

Arjantin takımlarından Boca Juniors, takımdaki iki futbolcu maçın devre arasında soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti. Kavga sonrası Zambrano'nun görüntüsü dikkat çekti.

Boca Juniorsta skandal Soyunma odasında yumruk yumruğa kavga

Arjantin takımlarından Boca Juniors, takımdaki iki futbolcu maçın devre arasında soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti. Forvet oyuncusu Dario Benedetto ve savunmacı Carlos Zambrano devre arasında soyunma odasına giderken tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Benedetto’nun savunma oyuncularının daha iyisini yapması gerektiğini söylediği, Zambrano’nun da “sen de gol at” diye yanıt verdiği öğrenildi.

POLİSLER AYIRDI
İkili arasındaki gerilim bir anda alevlenirken, Arjantin basınındaki haberlerde kavgayı polislerin ayırdığı belirtildi

YÜZÜNÜN SOL TARAFI ŞİŞTİ
İkinci yarıda sahaya çıkan Zambrano’nun yüzünün sol tarafında kızarıklık ve şişlik olduğu görüldü. Benedetto’nun da boynunda çizikler vardı.

RİQUELME: ARMAYA SAYGISIZLIK YAPTILAR
Boca Juniors'un ikinci başkanı efsane isim Juan Roman Riquelme, ''Armaya saygısızlık yaptılar. Onlar boksör değil, futbolcu. Kavga edecekseniz yeri Boca değil. Birbirinizden nefret edebilirsin ama sahada birsiniz'' dedi.

Boca Juniors menajeri Huogo Ibarra, Zambrano ve Benedetto arasında bir tartışma olduğunu doğruladı, ancak kavgaya dönüşmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ibarra, “Benedetto ve Zambrano arasında bir tartışma oldu. Ama bundan fazlası var mıydı bilmiyorum. Oyun hakkında tartışmalar her zaman olur. Ancak daha fazlası değil” ifadelerini kullandı.

KULÜPTEN CEZA GELDİ
Arjantin kulübü konuyla ilgili yaptığı açıklamada iki futbolcuya disiplinden uzak hareketleri nedeniyle 2 maç ceza verdiğini açıkladı.