Beşiktaş Boupendza bombası! Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lig'e dönüyor

Boupendza bombası! Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lig'e dönüyor

25.05.2022 - 10:42 | Son Güncellenme:

Katar’da mutsuz olan yıldız forvet Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor. Süper Lig devi Gabonlu hücum oyuncusuyla anlaştıktan sonra kulübü Al-Arabi ile pazarlıklara başlayacak. İşte transfer formülü...

Boupendza bombası Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lige dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de Atakaş Hatayspor forması giydiği dönemde performansıyla takdir toplayan Aaron Boupendza, 2020-21 sezonunun gol kralı olmuştu. Yıldız forvet 22 kez ağları havalandırarak Süper Lig devlerinin iştahını kabartmıştı.  

Haberin Devamı

Boupendza bombası Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lige dönüyor

KRASNADOR 8 MİLYON EURO VERDİ AMA BOUPENDZA GİTMEK İSTEMEDİ

2021 ara transfer döneminde Boupendza'ya Krasnodar resmen talip olmuştu. Atakaş Hatayspor, 8 milyon euro karşılığında Rus ekibiyle el sıkışmış ancak yıldız oyuncu Krasnodar'a gitmek istememişti. 

4.25 MİLYON EUROYA AL ARABİ'YE TRANSFER OLDU

25 yaşındaki futbolcu 4.25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Al Arabi'ye transfer olmuştu. Süper Lig devi, Katar'da beklediğini bulamayan ve mutsuz olduğu bilinen Gabonlu futbolcu ile bir görüşme daha yapmak için harekete geçti.

Boupendza bombası Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lige dönüyor

ISMAEL: GELMESİNİ ÇOK İSTERİM

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş Teknik Direktör Valerien Ismael, yıldız forvet için yönetime "Gelmesini çok isterim" raporunu verdi. Beşiktaş yönetiminin Boupendza'ya önereceği rakam üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

2 MİLYON EURO SEVİYESİNDE MAAŞ

Gelen haberlere göre; siyah-beyazlıların maaş olarak 2 milyon euro seviyesine kadar çıkacağı belirtildi. Önce oyuncu ile anlaşmaya çalışacak olan Beşiktaş yönetimi, oyuncudan 'okey' alması halinde kulübü ile pazarlıklara başlayacak. Boupendza da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor. 

Boupendza bombası Satın alma opsiyonlu kiralık olarak Süper Lige dönüyor

LARIN'IN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Beşiktaş'ın bu transferde ısrarcı olmasının en önemli nedeni daha önce Hatayspor forması giyen futbolcunun Süper Lig'i yakından tanıması. Fransız hoca asıl mevki merkez forvet olmasına rağmen kanat forvet olarak da görev yapabilen Boupendza'yı Larin'in yerine düşünüyor.

Sözleşmesi biten ve henüz yeni kontrat için anlaşma sağlanamayan Kanadalı oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.