Futbol Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu!

Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu!

05.12.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, Süper Oranlarla kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün oynanan 3 karşılaşmaya oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. Fenerbahçe – Sivasspor maçının da yer aldığı kuponda üye, 3 maça da “İlk Yarı Skor” tahmini yaptı.

Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu

 

Kullanıcı, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Haberin Devamı

Kupon ilk maçtan gidiyordu, ta ki 45+3’e kadar…

Misli üyesi, kuponun ilk maçında Asya Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Mumbai City – Navbahor Namangan maçında “İlk Yarı Skoru 1-2” biter şeklinde bir tercihte bulundu. Ev sahibi 15. dakikada üstünlüğü aldı ancak konuk ekip 29. dakikada skoru eşitledi. (1-1) Deplasman ekibinden bir gol daha bekleyen üye için istediği gol bir türlü gelmedi. Artık umutlar tükenmek üzereyken konuk ekip 45+3’te skoru 2-1’e getiren golü attı ve devreye bu skorla girildi. İlk maçını bilen üye, tam 18.15 oran yakalayarak kuponundaki en yüksek oranı tutturmuş oldu.

Fenerbahçe maçı da rahat geçmedi, sahneye İrfan Can Kahveci çıktı…

Kuponundaki 2. maçta Fenerbahçe’nin “ilk yarıyı 2-0” kazanacağına yönelik bir tercihte bulunan üye için maç aslında istediği gibi başladı. 16. dakikada Szymanski skoru 1-0’a getirdi. İlk golden sonra da oldukça hareketli bir maç oluyordu. Erken gelecek bir gol de kuponu tehlikeye sokabilirdi. Ancak ilk yarının sonlarına kadar başka gol çıkmadı. Üye bu sefer de Fenerbahçe’den artık bir gol gelmesini beklemeye başladı. İyi oyununu golle süsleyen İrfan Can Kahveci 42. dakikada skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol gelmeyince üye 5.29’luk oran yakalayarak 2’de 2 yapmış oldu.

Haberin Devamı

Son maçta olanlar oldu, adeta mucize gerçekleşti…

Misli üyesinin kuponundaki son maç Danimarka Ligi karşılaşması olan Midtjylland – Viborg’du. “Ev sahibi ilk yarıyı 2-1 kazanır” diyen üye, 17.40 oranlı bir tercih yapmış oldu. Lider Midtjylland maçın favorisi olmasına rağmen 30. dakikada sürpriz bir golle 1-0 geriye düştü. Deplasman ekibinden de ilk yarı 1 gol bekleyen üye için bu gol fena olmasa da ev sahibinin kalan 15 dakikada skoru çevirmesi gerekiyordu. Dakika 45’i gösterdiğinde skor hala 0-1’di ve Misli üyesinin muhtemelen artık bir beklentisi kalmamıştı. Ancak ilk yarıda oyunun durması ve 45+4’te verilen penaltıyla bir anda işler değişti. Ev sahibi penaltıyı gole çevirip skoru eşitledi. Golden sonra da devreye hala 5-6 dakika vardı. Artık son dakikaya girilirken 45+9’da Osorio, attığı golle ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

Haberin Devamı

Üye, böylece 20 TL yatırdığı kuponla 31 bin 407 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu

Yazarlar