Motor Sporları Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak! İngiliz basını duyurdu

Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak! İngiliz basını duyurdu

26.04.2023 - 18:32 | Son Güncellenme:

Dünyanın en ünlü aktörlerinden Brad Pitt, Formula 1'in önde gelen sürücülerinden Lewis Hamilton ile yarışacak.

Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak İngiliz basını duyurdu

Amerikalı aktör Brad Pitt, Lewis Hamilton ile kozlarını paylaşacak. Dünyanın en ünlü aktörleri arasında gösterilen Brad Pitt'in Lewis Hamilton ile yarışacağını İngiliz basını duyurdu.

Haberin Devamı

59 yaşındaki aktörün gişe rekorları kıran filmini çekerken Silverstone'daki ilk geçit töreni turunu Formula 1 efsanesi Lewis Hamilton'a karşı tamamlamak için özel izin aldığı kaydedildi.

Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak İngiliz basını duyurdu

Brad Pitt'in yeni filmi için çekimler sırasında Britanya Grand Prix'sinin ilk ayağında Lewis Hamilton ile yarışacağı belirtildi.

The Sun'da yer alan haberde; Değeri çok yüksek olan Formula 1 arabasının riske atıldığı, görüntülerinm daha gerçekçi olmasını sağlamak için böyle bir kararın alındığı aktarıldı. Formula 1'de yedi kez şampiyon olan 38 yaşındaki Lewis Hamilton'ın dizide rol alacağı kaydedildi.

Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak İngiliz basını duyurdu

İsmi verilmeyen bir senarist ise The Sun'a verdiği röportajda, "Brad Pitt'in Britanya Grand Prix'sinde sahada liderliğini izlemek, bu Temmuz ayında Silverstone'da TV izleyicileri ve hayranları için inanılmaz ve gerçeküstü bir an olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacak İngiliz basını duyurdu

Brad Pitt'in filmde daha genç bir Formula 1 pilotuna akıl hocalığı yapan bir rol üstlendiği vurgulandı. Filmin yapımcılığını Lewis Hamilton'ın da ortakları arasında yer aldığı Dawn Apollo Films tarafından yapıldığı belirtildi.

Lewis Hamilton'ın bu film projesi için "Harika bir proje" dediği ve Brad Pitt'le iyi vakit geçirmenin oldukça destansı olduğunu dile getirdiği kaydedildi. Lewis Hamilton ile Brad Pitt'in yarışacağı filmin önümüzdeki yıl vizyona gireceği vurgulandı.