Fenerbahçe Braga Başkanı Salvador, Fenerbahçe'yi ikna etti

Braga Başkanı Salvador, Fenerbahçe'yi ikna etti

14.06.2023 - 08:51 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'de kadro yapılanması tüm hızıyla devam ediyor. Ryan Kent'i kadrosuna katan ve Valencia ile Teknik Direktör Jorge Jesus'a veda eden sarı-lacivertli kulübü, transfer için Braga Başkanı Salvador ikna etti.

Braga Başkanı Salvador, Fenerbahçeyi ikna etti

Süper Ligi ikinci tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'de transferde büyük hareketliik yaşanıyor. Ryan Kent'i resmen transfer eden sarı-lacivertliler Valencia ile Teknik Direktör Jorge Jesus'a veda etti. Fenerbahçe'ye Portekiz kulübü Braga'dan teklif geldi.

Haberin Devamı

KENT DUYURULDU
Önümüzdeki sezon Türkiye'de tüm kupaları kazanmak ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası zaferinin ardından ilk transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, listesindeki isimlerden biri olan ve Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı, resmi mukavelenin oyuncunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacağı belirtildi.

VALENCIA AYRILDI
Fenerbahçe'de bir ayrılık da yaşandı. Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional'e transfer oldu. Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonu başında transfer olan Enner Valencia, 3 sezon formasını terlettiği takımdan Türkiye Kupası ve gol krallığı ile ayrıldı.

Haberin Devamı

BRAGA BAŞKANI FENERBAHÇE'Yİ İKNA ETTİ
Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezonun devre arasında Braga'ya kiralanan Armindo Bruma, Portekiz temsilcisinde kalıyor.

Braga Başkanı Salvador, Fenerbahçeyi ikna etti

Portekiz'den Pedro Sepulveda imzalı habere göre, Braga'nın Başkanı Antonio Salvador'un görüşmelerde Fenerbahçe'yi ikna ettiği kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Bruma'nın Braga ile kalıcı bir sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Bruma için kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılacağı yazıldı.

Record, geçtiğimiz günlerde Braga'nın başkanı Salvador'un, Bruma için Fenerbahçe'ye 4.5 milyon euro teklifte bulunduğunu öne sürmüştü. Braga'da 21 maça çıkan Bruma, 4 gol attı ve 6 asist yaptı.