Fenerbahçe Brezilya'dan ortalığı karıştıracak Jorge Jesus iddiası! En güçlü aday

Brezilya'dan ortalığı karıştıracak Jorge Jesus iddiası! En güçlü aday

29.08.2022 - 10:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli kulüple 1 yıl kontratı bulunan Jesus erken ayrılabilir. İşte o çok konuşulacak haber...

Brezilyadan ortalığı karıştıracak Jorge Jesus iddiası En güçlü aday

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına geçen Jorge Jesus, yaz boyunca takımla birlikte hazırlık süreci geçirdi. İyi bir kamp dönemi geçiren Jesus'lu Fenerbahçe, Dinamo Kiev yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi'ne veda etse de UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başardı.

Haberin Devamı

Lige de iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, 3 maçta 13 gol kaydederken 2 galibiyet kazandı. Slovacko ve Austria Wien'i mağlup eden Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

ORTALIĞI KARIŞTIRAN İDDİA!

Sarı-lacivertli takımdan her şey güzel giderken Brezilya'dan taraftarların moralini bozan bir iddia geldi.

BREZİLYA'DA TİTE'YLE YOLLAR AYRILACAK

O Globo'dan Diogo Dantas'ın haberine göre Brezilya Milli Takımı'nda Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası sonrası teknik direktör Tite ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Brezilyadan ortalığı karıştıracak Jorge Jesus iddiası En güçlü aday

EN GÜÇLÜ ADAY JORGE JESUS

Haberde Brezilya Futbol Federasyonu'nun Tite'nin yerine Abel Ferreira ve Sampoli'nin isimlerini değerlendirirken en güçlü adayın Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

ARTILARI FAZLA

Habere göre futbolcularla aynı dili konuşması ve Brezilya'da takım çalıştırma tecrübesi olması ibreyi Jesus'a çeviriyor. Ayrıca takımın başına tüm teknik ekibiyle gelecek olması da artı bir özellik olarak görülüyor.

Brezilyadan ortalığı karıştıracak Jorge Jesus iddiası En güçlü aday

F.BAHÇE İLE KONTRATI VE MAAŞI SORUN YARATIYOR

Öte yandan Jesus'un Fenerbahçe ile 2023'e kadar kontratının bulunması ve yıllık ücretinin yüksek olması federasyonu zorlayacak etkenler olarak gösterildi.

'HAYALİM' DEMİŞTİ

Tecrübeli teknik adam da daha önce yaptığı açıklamada, Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmanın kendisi için bir hayal olduğunu dile getirmişti.