UEFA Avrupa Ligi Brian Priske: Galatasaray her zaman favori!

Brian Priske: Galatasaray her zaman favori!

15.02.2024 - 23:51 | Son Güncellenme:

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Brian Priske, “Zor bir maçtı. Muhteşem bir maç çıkardık. Goller da attık. Fırsatlarımız da oldu. İyi bir futbol oynadık. Daha iyisini çıkarabilirdik. Mağlubiyet almamız üzücü oldu” şeklinde konuştu.

“HEM ATAKTA HEM DE DEFANSTA İYİ OYNADILAR”

Galatasaray’ın iyi oynayan taraf olduğunu söyleyen Priske, “Bunu cevaplamam zor. İyilerdi bugün. Hem atakta hem de defansta iyi oynadılar. Ekstra motivasyon sağladılar. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada bunu sağlayacağız” dedi.

“İYİ BİR SES ÇIKARACAKLARINI BİLİYORDUK”

Galatasaray taraftarının kendilerini zorladıklarını ifade eden Brian Priske, şu yorumlarda bulundu:

“Taraftar gerekeni yaptı. Biz zorlamaya devam ettik ama onlar iyi bir ses çıkardılar. İyi bir ses çıkaracaklarını biliyorduk. Umarım iki tarafta keyif almıştır. İstekli bir oyun sergilendi.”

Haberin Devamı

“ÜÇ GOL YEMEK BİZİ ÜZDÜ”

Takımıyla gurur duyduğunu söyleyen Priske, “Tabii ki saydığınız bu oyuncuların sorumlulukları vardı. Onlarda bunu yerine getirdiler. Galatasaray’ı zorladılar. Üç gol yemek bizi üzdü. Takımımla gurur duyuyorum. Taraftarla iyi bir maç oldu. Bu maç bize özgüven verdi. Görevi değildi aslında” yorumlarında bulundu.

“ÖNEMLİ ANLARI DAHA İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKİYORDU”

Pozisyonları daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten Priske, “Zaten anahtar anlam vardı. Önemli anları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Değerlendiremedik. Bazı anlar olacaktır değerlendiremezseniz cezalandırılırsınız. Bir deplasman maçına göre iyi oynadık” şeklinde konuştu.

“GALATASARAY HER ZAMAN FAVORİ”

Eşleşmede Galatasaray’ın favori olduğunu aktaran Brian Priske, “Galatasaray her zaman favori. Ben Galatasaray’dan daha çok kendi takımıma odaklıyım. Bir sonraki maça odaklıyım. Bugün gücümüzü göstermiş olduk. Çok kaybedecek bir şeyimiz yok. Bir eksikle başlayacağız. Bir sonraki maça hazırlanacağız” diye konuştu.