İngiltere Premier Lig Brighton, Deniz Undav'ı transfer etmek istiyor! Belçika'yı salladı

Brighton, Deniz Undav'ı transfer etmek istiyor! Belçika'yı salladı

29.01.2022 - 23:52 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion'ın Deniz Undav'ı transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun transferi için girişimlerin hız kazandığı kaydedildi.

Brighton, Deniz Undavı transfer etmek istiyor Belçikayı salladı

HAKAN KURT - SKORER DIŞ HABER

Haberin Devamı

Belçika Ligi ekiplerinden Union Saint-Gilloise'te gösterdiği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da dikkatini çeken Deniz Undav'a talip çıktı. The Athletic'te yer alan habere göre; Brighton & Hove Albion, Deniz Undav'ı transfer etmek için harekete geçti.

Belçika Ligi'ne yükselir yükselmez müthiş bir performans gösteren Union Saint-Gilloise'te attığı gollerle takımını sırtlayan 25 yaşındaki futbolcu transferin gözdesi haline geldi. Brighton & Hove Albion'ın Deniz Undav'ı transfer etmesi halinde sezon sonuna kadar Belçika'da kalmasına izin vereceği belirtildi.

19 gol ve 10 asist

Deniz Undav, Union Saint-Gilloise formasıyla bu sezon toplamda 26 maçta süre buldu. Tecrübeli forvet rakip fileleri 19 kez havalandırma başarısı gösterdi. Deniz Undav takım arkadaşlarına 10 asist yaptı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Türk asıllı santraforun Union Saint-Gilloise ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.