Beşiktaş "Bugün herkesi yenerek kazandık"

"Bugün herkesi yenerek kazandık"

27.09.2015 - 23:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Bugün herkesi yenerek kazandık

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri derbide, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcuları kutladı.

"Bugün herkesi yenerek, galibiyeti hak ettik"

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun hakeme yönelik eleştirilerinin sorulması üzerine Albayrak, "Rahmetli Vedat Okyar'ın bir lafı var; Beşiktaşlılar mazeret uydurmaz, Beşiktaş hakemi de herkesi de yener. O yüzden bugün çok güzel bir galibiyet oldu. Herhalde Mahmut Bey dışarı çıkan toptan golü görmedi. Bugün herkesi yenerek, galibiyeti hak ettik. Futbolcuları yürekten tebrik ediyorum. Çok güzel futbol oynadık, herkesin ayaklarına sağlık" diye konuştu.

Metin Albayrak, derbi galibiyetinin camialarına pozitif bir hava getirdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Yeni stadımıza inşallah en yakın zamanda geçeceğiz. Yeni stadımıza geçene kadar bizi burada yalnız bırakmasınlar. Şampiyonluk meşalesini orada yakacağız, kupayı da orada alacağız. Buraya gelen, gelmeyen bütün taraftarlarımıza helal olsun. Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmaz. Bundan sonra daha fazla gelecekler. Onlar bizim her şeyimiz."

Metin Albayrak, Fenerbahçe'nin Robin van Persie ile bulduğu golün pasını veren Volkan Şen'in topu oyun alanı dışında kontrol ettiğini gördüklerini ifade ederek, "Volkan Şen'in pozisyonunda bize göre top çizgiyi geçmişti. Tabii bir daha seyretme imkanı olmadı. Bizim olduğumuz yerden geçtiğini gördük. Eve gittiğimizde daha net görebiliriz ama geçti şeklinde gördüm" ifadelerini kullandı.