Sivasspor Bülent Uygun: Forma için herkes sonuna kadar savaşacak!

Bülent Uygun: Forma için herkes sonuna kadar savaşacak!

03.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bülent Uygun, Yeni 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen törenle Sivasspor’un ikinci kez hocası oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Forma kutsal bir forma, herkes savaşacak. Biz de adaletli olacağız” ifadelerini kullandı.

Bülent Uygun: Forma için herkes sonuna kadar savaşacak

Sivasspor’da teknik direktör Servet Çetin ile yollarını ayırmasının ardından anlaşmaya varılan Bülent Uygun, resmi sözleşmeyi imzaladı. Yeni 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Başkan Vekili Bahattin Eken de katıldı.

Haberin Devamı

Hiçbir zaman Sivas ile bağını koparmadığını belirten Uygun, “Ben Sivas’taki çalışma rahatlığını hiçbir zaman bulamamıştım. Çünkü yönetim kurulu sağ olsun tam yetkiyi veriyor. Şimdi kısa bir süre içerisinde futbolcularla birlikte benim oyun anlayışımı doğru bir şekilde sahaya yansıtmak zorundayız. Forma kutsal bir forma, herkes savaşacak. Biz adaletli olacağız” ifadelerini kullandı.

İkinci dönemde nasıl bir Sivasspor izleteceği sorusuna Uygun, “Kulübeyi kırmasak da agresifliğimiz yerinde olacak. Herkes hak ettiğini alır. Burası Sivasspor. Hiç kimse gelip de Sivasspor ya da başka bir şeyle ilgili racon kesmez. Herkes adaletli ve görevini yapacak. Biz eskiden o adaletleri yerine getirmediğimiz için ve tribünlerde taraftar olmadığı için iki tane şampiyonluğu kaybettik. Yoksa biz şampiyonluğu kaybetmedik, elimizden aldılar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar