Beşiktaş Burak çatlağı

Burak çatlağı

04.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da takımı karşılayan taraftarlar, Burak Yılmaz için aleyhte tezahürat yaparken, Çarşı grubunun yanı sıra Beşiktaşlı ünlüler de golcü futbolcuya cephe aldı.

Burak çatlağı

Beşiktaş kafilesini, Antalya Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Başta Ricardo Quaresma olmak üzere siyah-beyazlı futbolcular, taraftarların fotoğraf çektirme ve imza isteklerini geri çevirmedi. Teknik Direktör Şenol Güneş’e çiçek veren taraftarlar, transferi resmi imzaya kalan Burak Yılmaz’a tepki gösterdi. Siyah-beyazlıların, “Hırsız Burak” tezahüratı yapması havalimanında buz gibi bir hava estirdi.

Haberin Devamı

Bu arada Çarşı taraftar grubunun ardından Beşiktaşlı ünlüler de Burak Yılmaz transferini veto etti. Koyu Beşiktaşlı oyuncu Zafer Algöz sosyal medyadan, “Sırtımda Beşiktaş forması varken yalan söyleyemem diyen Vedat Okyar gibi Beşiktaşlıyım. Burak Yılmaz gelirse, o gidinceye kadar sevdamı kalbime gömerim dedim ve sözümün arkasındayım” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş’ın eski iletişim direktörü Rıdvan Akar ise “Burak Yılmaz’ı istemek de istememek de bizi Beşiktaşlıktan çıkarmaz, soğutmaz. Ama yitirilen değerler yerine konmaz. Burak’ın Beşiktaş forması giymesi halinde oynadığı maçlara gitmeyeceğim” ifadelerini kullandı. Burak bugün Antalya kampına katılacak, transferi ile ilgili resmi açıklama da bugün yapılacak.

Haberin Devamı

Kulüpten önce berberi açıkladı!

Kartal’da Burak Yılmaz transferini siyah-beyazlı kulüpten önce davranan golcü oyuncunun berberi duyurdu! Burak dün kuaförü Veysel Senel’e giderek sakallarını kestirdi. Senel de birlikte çektirdikleri fotoğrafı, “Burak Yılmaz Beşiktaş’ta” yazarak paylaştı.
Burak çatlağı