Beşiktaş Burak Yılmaz: Teklifler oldu

Burak Yılmaz: Teklifler oldu

07.01.2020 - 14:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Golcü futbolcu yaptığı açıklamada transfer teklifi aldığını da doğruladı. Arda Turan konusunda da konuşan Burak, "Beşiktaş'ın Arda Turan ile ilgili bir tasarrufu varsa Burak Yılmaz vasıtasına ihtiyacı yoktur" dedi.

Burak Yılmaz: Teklifler oldu

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz takımın Antalya kampında kameraların karşısına geçti ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Haberin Devamı

Golcü futbolcu, Başakşehir'le sözleşmesini fesheden Arda Turan'dan eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'a kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Burak'ın açıklamaları şöyle:

Şampiyonluk şansımız çok yüksek! Neden? İlk maçımız Sivasspor ile. İçeride oynuyoruz, taraftarımız bizimle, kazanırsak fark 4 olacak! Şampiyonluğa çok inanıyoruz.

Beşiktaş'a ilk imzamı atarken de çok dua ettim; Beşiktaş benim son imzam olsun. Teklifler olacaktır, oluyor, hatta oldu. Beşiktaş benim için başka bir duygu, bunu anlatamam.

Sivasspor ile ilk hafta oynamak bizim için avantaj. Sivas'ın çok iyi bir hocası ve iyi bir kadrosu var. Bunun bir tesadüf olmadığını gösterdiler, Sivasspor ile oynamamız bizi yarışın içinde tutacaktır.

Haberin Devamı

Başka santraforlar gol atamadığı zaman, yorumcu ağabeylerimiz "Top atamıyor" diyor, ben atamadığım zaman "Gol atamıyor" diyor, ben de bu yönde konuştum ancak arkadaşlarımı hedef aldığım söylendi, böyle bir şey yok.

Fenerbahçe maçında bir tepki verseydik de değişecek bir şey yoktu! Hakem ağabeyimiz Cüneyt Çakır vardı ve 10 kişi de 15 kişi de itiraz etseydik bir şey değişmezdi. Hakemlerin üzerinde baskı var, hata yapabilirler, Allah yardımcıları olsun ama hakem hatalarından dolayı biz birazcık fazla yara aldık.

"Beşiktaş Arda'yı istiyorsa..."

Beşiktaş'ın Arda Turan ile ilgili bir tasarrufu varsa Burak Yılmaz vasıtasına ihtiyacı yoktur. Bu haberler hem Beşiktaş'a hem de Arda Turan'a saygısızlıktır. Arda'nın gönlünü biliyorum, kalbini biliyorum, inşallah gönlüne göre olur. 

İstenmeyen durumunda olmak, Arda ile ilgili çıkan haberleri görünce üzülüyorum. 3 sene önce Türkiye'nin en iyisiydi. Arda'nın da hataları var. Ama neden Arda'ya karşı böyle davranıyoruz onu da bilmiyorum. Türk insanı mutsuz olur ama mutlu eder karşısındakini...

"Come to Beşiktaş"

Cenk Tosun'a söyleyebileceğim tek şey, "Come to Beşiktaş" olur.

Bu sezona çok talihsiz başladım, 10 maçta forma giyip 5 gol attım bu benim için kötü bir istatistik. En çok 12 gol atan var ama bende gol atıp onları yakalayacağım. Hep söylerim ''Gol atmak ketçap gibi sıkarsan devamı gelir'' atarsam devamı gelecektir

Haberin Devamı

"EURO 2020 çok başka olacak"

EURO 2016'da büyük huzursuzluklar yaşadık, bir uyum sorunu oluştu, kimseye suç bulmuyorum, kendimize suç buluyorum. EURO 2020 çok daha başka olacak, inanılmaz bir hava var