Beşiktaş Burak Yılmaz'ı eleştirdi! 'Oynamaması kabul edilemez'

Burak Yılmaz'ı eleştirdi! 'Oynamaması kabul edilemez'

05.11.2023 - 23:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Antalyaspor deplasmanında üstünlüğü yakalamasına rağmen 3-2 mağlup olduğu maçı İlker Yağcıoğlu yorumladı.

Burak Yılmazı eleştirdi Oynamaması kabul edilemez

Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor'a deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup olduğu maçı İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Oyuncu tercihlerine vurgu yapan İlker Yağcıoğlu, "Gedson'un kaybettiği ikili mücadele kazandığından çok daha kötü. Rebic bir koşu yaptı ben 'bu hazır dedim' siz bunu idmanda görmüyor musunuz? Tayfur'la falan olmaz bu 11 haftadır Rebic'i oynatmamak ne demek. Bailly oyundan çıktı defans hattı tamamen değişti bir anda 3-1 oldu buradan çeviremezsiniz" dedi.

Ante Rebic'in performansına dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Rebic'in oynamaması kabul edilemez siz bu adama gidip 'Sen yıldızsın bir şeyler yapmalısın kader değiştirebilirsin' demelisiniz. Rosier'i sağ beke alıp Onur'u stopere çekseydi bu kadar sorun olmazdı. Bir anda 4 defansın yeri değişti" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın deplasman maçlarındaki karnesini yorumlayan İlker Yağcıoğlu, "Üç karşılaşmada 12 gol yemişssin çıkıp bunları çeviremezsin. Futbolculuk kolay bir şey ancak teknik direktör olmak çok zor 25 kişiyi yönetmek o kadar kolay değil" diye konuştu.

Haberin Devamı