1.Lig Bursaspor'da 5 ayrılık birden!

Bursaspor'da 5 ayrılık birden!

24.09.2020 - 13:12 | Son Güncellenme:

Bursaspor’da transfer tahtasının açılmama sıkıntısı devam ederken, eldeki futbolcuların da gitme ihtimali yeşil beyazlı camiayı endişeye sokuyor.

TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor’da transfer sıkıntısı yaşanıyor. Transfer tahtasını henüz açamayan yeşil beyazlılar, kadrosunu güçlendiremezken mevcut futbolcuları da elde tutmak istiyor. Bursaspor’da oynamak istemediğini belirten ve sözleşmesini feshetme yoluna giden Kubilay Kanatsızkuş ile birlikte yine kulüpte kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Sedat Dursun, birçok kulübün peşinden koştuğu Burak Kapacak ve Ali Akman’ın durumları belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Ayrıca Teknik Direktör Mustafa Er’in dünkü basın toplantısında ‘Gidebilir’ dediği Serdar Özkan’la birlikte Bursaspor’dan ayrılma ihtimali olan isimlerin listesi oldukça kabarıyor. Bursaspor, transfer tahtasını açamaz ve bu futbolcular yollarını ayırırsa, TFF 1.Lig’in en düşük bütçeli takımları arasında kendini bulacak.

Burak Kapacak’a Fenerbahçe ve Trabzonspor’dan resmi teklif yok

TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor’da Burak Kapacak’ın durumu halen belirsizliğini koruyor. Sergilediği performansla Türkiye’de birçok takımın dikkatini çeken, bir dönem Trabzonspor’un yoğun şekilde istediği, halen de transfer listesinde yer aldığı bildirilen 20 yaşındaki futbolcu için beklenen teklif gelmedi.  Sezon başından bu yana Fenerbahçe ile de adı anılan Burak Kapacak için Bursaspor Kulübü’ne resmi teklifin henüz ulaşmadığı öğrenildi. Çeşitli aracılıklarla genç futbolcunun nabzının yoklandığı belirtilirken, Burak’ın Avrupa’da bir kulübe gitmek istediği de konuşuluyor. Bursaspor Kulübü, belirlendiği ücreti veren bir takım olmazsa Burak Kapacak’ı en az yarım sezon daha elde tutmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Yazarlar