İngiltere Premier Lig Çağlar Söyüncü için şaşırtan açıklama! Leicester City'de şok etkisi yarattı

Çağlar Söyüncü için şaşırtan açıklama! Leicester City'de şok etkisi yarattı

30.12.2022 - 19:37 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün geleceği merak edilirken Brendan Rodgers, tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Çağlar Söyüncü için şaşırtan açıklama Leicester Cityde şok etkisi yarattı

 A Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City'de adeta yedek kulübesine hapsoldu. Tecrübeli stoperin teknik heyetle yaşadığı kriz nedeniyle değerlendirilmediği Ada basınında çıkan haberlerde yer almıştı.

Haberin Devamı

Başarılı savunma oyuncusunun geleceği hakkında Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers, beklenmedik bir açıklamada bulundu.

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Bu sezona kadar Leicester City'nin vazgeçilmezleri arasında yer alan Çağlar Söyüncü bu sezon ise forma şansı bulmakta zorlandı. Tecrübeli savunmacı bu sezon Leicester City formasıyla sadece 2 maçta oynadı. Çağlar Söyüncü başka hiçbir maçta sahaya adım atmadı.

21 MİLYON EURO ÖDENDİ

Menemen Belediyespor altyapısında yetişen Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Yeşiltepe, Altınordu ve Freiburg formaları giydi. 26 yaşındaki savunmacı için Leicester City, 2018-2019 sezonu başında 21 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Çağlar Söyüncü için şaşırtan açıklama Leicester Cityde şok etkisi yarattı

İSPANYA İDDİASI

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Marca, İspanyol devi Atletico Madrid'in, Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini bitirmeye çok yakın olduğunu ileri sürmüştü. İspanyol ekibi Leicetser City forması giyen ve sözleşmesi 2023 Haziran'da sona erecek olan başarılı stoperin transferi konusunda büyük bir aşama kaydettiği belirtilmişti.

RODGERS AÇIKLADI

The Athletic'te yer alan habere göre Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers, bu sezon Premier Lig'de yalnızca 1 kez forma şansı bulan Çağlar Söyüncü'nün sözleşmesini uzatmak için görüşmelerin başladığını açıkladı.

Bu açıklama sonrası kulüp içerisinde şok etkisi yarattı ve tartışmaları da beraberinde getirdi.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Yaşanan gelişmelere rağmen Çağlar Söyüncü, sözleşmesi sona erene kadar kararını vermek istemiyor ve Milli futbolcu iddialara göre önüne gelen tüm teklifleri değerlendirecek.

Yazarlar