İngiltere Premier Lig Çağlar Söyüncü'den 4 yıllık imza! Transfer için anlaşma sağlandı

Çağlar Söyüncü'den 4 yıllık imza! Transfer için anlaşma sağlandı

26.04.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek A Milli Takım futbolcusu Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile anlaştığı iddia edildi.

Çağlar Söyüncüden 4 yıllık imza Transfer için anlaşma sağlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün Avrupa deviyle anlaşma sağladığı öne sürüldü. Fabrizio Romano'nun haberine göre; 26 yaşındaki savunmacı, Atletico Madrid ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün 30 Haziran 2027 yılına kadar Atletico Madrid'de forma giyeceği ve herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği belirtildi. Leicester City'de bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü, teknik direktör değişimi sonrası yeniden ilk 11'deki yerini aldı. Milli oyuncu bu sezon 7 maçta oynama şansı yakaladı.

Menemen Belediyespor altyapısından Bucaspor altyapısına giden Çağlar Söyüncü, Aliağa FK'dan Altınordu altyapısına transfer oldu. Altınordu'da dikkat çeken stoper, 2016-2017 sezonunda 7 milyon 930 bin euro bedelle Freiburg'a gitti. Çağlar Söyüncü için Leicester City, 21 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

A Milli Futbol Takımı'nda 53 kez forma giyen Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı