İngiltere Premier Lig Çağlar Söyüncü'ye Premier Lig ve Serie A'dan dev talip! Görüşmeler başladı

Çağlar Söyüncü'ye Premier Lig ve Serie A'dan dev talip! Görüşmeler başladı

30.09.2022 - 21:36 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekibi Leicester City'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü'ye 3 takım talip oldu. Premier Lig ve Serie A devlerinin peşinde olduğu tecrübeli futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin başladığı belirtildi.

Çağlar Söyüncüye Premier Lig ve Serie Adan dev talip Görüşmeler başladı

A Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City'de yedek kulübesine hapsoldu. Tecrübeli stoperin teknik heyetle yaşadığı kriz nedeniyle değerlendirilmediği Ada basınında çıkan haberlerde yer aldı. Leicester City'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü için Chelsea, Inter ve Villarreal'in devrede olduğu öğrenildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 26 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak isteyen kulüpler görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg'la oynadığı maçta sakatlanan Çağlar Söyüncü, Faroe Adaları karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmemişti. Tecrübeli savunmacı bu sezon Leicester City formasıyla sadece kupada 1 maçta oynadı. Çağlar Söyüncü başka hiçbir maçta sahaya adım atmadı. Menemen Belediyespor altyapısında yetişen Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Yeşiltepe, Altınordu ve Freiburg formaları giydi. 26 yaşındaki savunmacı için Leicester City, 2018-2019 sezonu başında 21 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Brendan Rodgers'ın forma şansı vermediği ve Leicester City'den ayrılması beklenen Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar