Fenerbahçe Camp Nou'da şoke eden görüntü! Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

Camp Nou'da şoke eden görüntü! Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

15.04.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final aşaması sona erdi. Barcelona'nın Eintracht Frankfurt karşısında yaşadığı tarihi hezimet sonrası Xavi Hernandez isyan etti. Yarı final eşleşmelerinin belli olduğu gecede, Fenerbahçe detayı dikkat çekti. İşte son dakika haberinin detayları...

Camp Nouda şoke eden görüntü Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

Barcelona, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanşında ağırladığı Eintracht Frankfurt'a elendi. Kritik müsabaka sonrası Xavi Hernandez dikkat çekici bir konuşma yaptı. Yarı final eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe detayı da dikkat çekti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Nkunku parladı, Leipzig bileti kaptı

Gecenin ilk maçında Atalanta ile RB Leipzig karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakaya konuk takımın yıldızı Nkunku damga vurdu. 24 yaşındaki on numara takımının iki golünü attı ve Alman ekibini yarı finale taşıyan isim oldu.

Camp Nouda şoke eden görüntü Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

West Ham United, Fransa'da farklı galip

Fransız ekibi Lyon, West Ham United'ı konuk etti. Ada temsilcisi ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Fransa'da oynanan mücadeleyi konuk takım 3-0 galip tamamladı. Bu sonuçla birlikte West Ham United, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

West Ham United'ın gollerini Dawson, Rice ve Bowen kaydetti.

Camp Nouda şoke eden görüntü Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

Braga 9 kişi kaldı, Rangers uzatmada turladı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final aşamasında uzayan tek maç Rangers ile Braga arasında oynandı. İskoç ekibi, Portekiz temsilcisine ilk maçta 1-0 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan ev sahibi 2 ve 44'te Tavernier'in golleriyle rakibi karşısında devreyi 2-0 üstün tamamladı. Bu arada Braga'da Tormena, 42'nci dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin normal süresinin son anlarında Braga kazanılan kornerde golü buldu. Carmo kullanılan köşe vuruşunda düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve 83'te skoru 2-1'e getirdi. Normal sürenin kalan diliminde başka gol olmayınca mücadele uzadı.

Camp Nouda şoke eden görüntü Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

Uzatma devresinin 101'inci dakikasında Rangers, Roofe'un golüyle 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Braga'da aynı dakika içerisinde iki sarı kart gören Medeiros 105'te oyundan atıldı. Kalan sürede başka gol olmayınca Braga yarı finale yükseldi.

Barcelona, Frankfurt'a elendi

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanşında Barcelona, Camp Nou'da Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geldi. Kritik müsabakayı konuk takım 3-2'lik skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte 1-1'in rövanşında rakibini 3-2 yenen Almanlar, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Tribünlerde 30 binin üstünde Alman yer aldı

Karşılaşmaya Alman taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Barcelona'nın evinde oynanan karşılaşmayı 30 binin üstünde Eintracht Frankfurt taraftarı izledi. İspanyol basını, kombinesi olan Barcelona taraftarlarının biletlerini Alman taraftarlara devrettiğini yazdı.

Haberin Devamı

Bu arada Barcelona'nın kale arkasında bulunan büyük bir taraftar grubu bu duruma tepki gösterdi. İlk devrenin sonunda tribünü boşaltan grup, 60'ıncı dakikada yeniden tribünlere döndü.

Camp Nouda şoke eden görüntü Xavi isyan etti, Fenerbahçe detayı

Xavi isyan etti

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez tribünlerde yaşanan bu olaya isyan etti. İspanyol teknik adam, maç sonu verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. Xavi Hernandez şu ifadeleri kullandı:

"Stadyumun atmosferi adeta bir final maçı gibiydi. Kendi evimizde tribünler yarı yarıyaydı. Kulüp neler olduğunu araştırmalı."

Fenerbahçe detayı dikkat çekti

Bu arada UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen Eintracht Frankfurt, büyük organizasyonda bu sezon karşılaştığı takımlar arasında bir tek Fenerbahçe'yi mağlup edemedi.

Franck Ribéry’nin Marsilya’daki en iyi anları