Beşiktaş Can Bozdoğan'dan Beşiktaş itirafı! 'Hayalim gerçek oldu'

Can Bozdoğan'dan Beşiktaş itirafı! 'Hayalim gerçek oldu'

31.03.2023 - 18:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın geçen sezon Bundesliga ekibi Schalke 04'ten kiraladığı ve şu anki kariyerini Hollanda temsilcisi Utrecht'te devam ettiren Can Bozdoğan, Beşiktaş'taki günleri hakkında konuşurken öte yandan geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Can Bozdoğandan Beşiktaş itirafı Hayalim gerçek oldu

Geçen sezon Schalke 04'ten Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olan Can Bozdoğan, siyah-beyazlı takımda istenilen performansı verememişti. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı 21 yaşındaki futbolcu, sezon başı Hollanda Ligi takımlarından Utrecht'e imza attı. Genç oyuncu siyah-beyazlı formayla oynadığı günler hakkında konuşurken öte yandan ileriki hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Geçen sezon Beşiktaş forması ile 27 karşılaşmaya çıkan Can Bozdoğan, söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Genç futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına 1 kez asist yaptı. Almanyalı futbolcu siya-beyazlı forma ile 1.341 dakika sahada kaldı.

Sezon başında Utrecht'e transfer olan Bozdoğan, bu sezon 21 müsabaka çıktı ve aldığı süre boyunca 1 kez gol atıp 5 kez asist yaptı.

Can Bozdoğandan Beşiktaş itirafı Hayalim gerçek oldu

İşte Can Bozdoğan'ın açıklamaları...

Premier Lig ekibi Arsenal hakkında konuşan Can Bozdağ, "Arsenal'in havalı olduğunu düşünüyorum. Çocukken ailemle Londra'da olduğum sırada, stadyumu ve soyunma odasını ziyaret ettim. Bundan çok etkilendim. O zamandan beri bu kulübü gerçekten seviyorum. Arsenal gibi bir kulüpte oynamayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bonservisinin olduğu Schalke için konuşan genç futbolcu, "Schalke'nin beni iki kez kiralanmasını ve benimle ilgili plan yapmamasını kişisel olarak görmüyorum. Eğer Schalke'de geleceğim yoksa, başka bir yerde olur. Bu futbol" sözlerini sarf etti.

Can Bozdoğandan Beşiktaş itirafı Hayalim gerçek oldu

Beşiktaş'ta oynadığı günler hakkına konulan Bozdoğan, "Beşiktaş'ta oynarken, her zaman hayalini kurduğum şeyi gerçekleştirdim, bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11'de başlamak. Ajax'a karşı sahaya çıktığımda hayalim gerçek oldu. Bu turnuva, en büyüğü. Oraya geri dönmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Can Bozdoğan, şu anda kiralık olarak formasını giydiği Utrecht'te de mutlu olduğunu ifade ederek, "Utrecht'te olmaktan mutluyum. Şu anda güvende hissediyorum. Utrecht'te oynamaya devam etmeyi hayal edebiliyorum" dedi.


Yazarlar