1.Lig Caner Erkin, Eyüpspor'da ikinci baharını yaşıyor! Arda Turan ile coştu

Caner Erkin, Eyüpspor'da ikinci baharını yaşıyor! Arda Turan ile coştu

03.09.2023 - 13:57 | Son Güncellenme:

Üç büyük takımın formasını da terleten deneyimli sol bek, Trendyol 1. Lig temsilcisi Eyüpspor'da performansıyla parmak ısırtıyor. Caner Erkin doludizgin yoluna devam eden İstanbul temsilcisinin başarısında büyük pay sahibi oldu.

Caner Erkin, Eyüpsporda ikinci baharını yaşıyor Arda Turan ile coştu

Yaz transfer sezonunda Arda Turan yönetimindeki Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin, yeni takımında adeta ikinci baharını yaşıyor. Tecrübeli sol bek, istikrarlı performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. 

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Manisaspor altyapısında futbola başlayan Caner Erkin, 2006-2007 sezonu ara transfer ve tescil döneminde CSKA Moskova'nın yolunu tuttu. Rusya temsilcisi, Caner Erkin için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Caner Erkin, 2009-2010 sezonunda 400 bin euro karşılığında Galatasaray'a kiralandı. Sarı-kırmızılılarda dikkat çeken Caner Erkin ertesi sezon 2 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı. Caner Erkin, Fenerbahçe'de başarılı dolu yılları sonrasında sözleşmesini tamamladı. Inter'e bonservis bedeli olmadan imza atan tecrübeli sol bek günler sonra Beşiktaş'a kiralandı.

BEŞİKTAŞ'TA DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş kariyerinde de şampiyonluklar yaşayan Caner Erkin'in bonservisini siyah-beyazlılar 750 bin euro karşılığında aldı. Tecrübeli sol bek daha sonra sözleşmesi bitince Fenerbahçe'ye imza attı. Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Caner Erkin, 2021-2022 sezonunda Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu. Tecrübeli futbolcu daha sonra Başakşehir'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Caner Erkin, Eyüpsporda ikinci baharını yaşıyor Arda Turan ile coştu

ASİST KRALIYKEN KARAGÜMRÜK'E VEDA ETTİ

Caner Erkin, Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon başlangıcı yapmasına rağmen kırmızı-siyahlılara veda etti. 34 yaşındaki sol bek takımdan ayrılmasının ardından Başakşehir'le sezon sonuna kadar anlaştı. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'de forma şansı bulmakta zorlanan Caner Erkin, geçen sezon toplam 22 maçta oynadı. 34 yaşındaki sol bek bu süreçte 8 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

EYÜPSPOR'A 1 YILLIK İMZA ATTI

Sezon sonu Başakşehir'den ayrılan Caner Erkin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu. Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamada, "Eyüpspor'umuz, 2023-2024 transfer çalışmaları kapsamında milli futbolcu Caner Erkin'i kadrosuna kattı" denildi. Tecrübeli futbolcu İstanbul temsilcisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Caner Erkin, Eyüpsporda ikinci baharını yaşıyor Arda Turan ile coştu

SERBEST VURUŞTAN SİFTAH YAPTI

Ligin ilk haftasında Keçiörengücü karşısında Eyüpspor'a 3 puanı getiren golü 58. dakikada serbest vuruştan Caner Erkin kaydetmişti. İkinci hafta Eyüpspor, Kocaelispor'u mağlup ettiği maçta da Caner Erkin yıldızlaşmıştı. Eyüpspor'un gollerini 45. dakikada Ahmed Kutucu ve 87. dakikada Caner Erkin kaydetmişti. Caner Erkin ilk golün de asistini yapan isim olmuştu.

Haberin Devamı

TUZLASPOR'U DA BOŞ GEÇMEDİ
Trendyol 1. Lig'in 3'üncü haftasında Eyüpspor, Tuzlaspor'a konuk oldu. Heyecan dolu müsabakada yıldızlaşan isim yine Caner Erkin oldu. Eyüpspor, rakibini 5-0'lık skorla mağlup etti. Bu maçta da gösterdiği performans ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu, takım arkadaşına 1 kez gol pası verdi.

FRİKİKTEN ATTI
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Eyüpspor, konuk ettiği Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Maça 34 yaşındaki Caner Erkin'in attığı gol damgasını vurdu. Caner, 67. dakikada kaleye çok uzak ve çaprazdan kazanılan serbest atışta müthiş bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Eyüpspor'un son golünü 82'de Fredy attı ve İstanbul temsilcisi maçtan 3-1 galip ayrıldı.

5 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile sözleşme imzalayan Caner Erkin performansıyla hayran bıraktı. Tecrübeli sol bek, İstanbul ekibinde forma giydiği 4 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı