İspanya La Liga Caner Erkin'e yeni talip! 3 büyükler derken ters köşe transfer

Caner Erkin'e yeni talip! 3 büyükler derken ters köşe transfer

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le yollarını ayıran Caner Erkin hakkında bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tecrübeli sol bekin Avrupa'dan 3 kulüple transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi.

Caner Erkine yeni talip 3 büyükler derken ters köşe transfer

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Dünya Kupası'nda radikal kararlara imza attı. İstanbul ekibinde Burak Bekaroğlu ve Jimmy Durmaz'ın yanı sıra Caner Erkin'le de yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

34 yaşındaki sol bek ile karşılıklı anlaşmalar sonucunda yolların ayrıldığı Fatih Karagümrük tarafından açıklandı. İstanbul ekibinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

SÜPER LİG'DE ASİST KRALI

Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig'de sezona muhteşem bir başlangıç yaparak girdi. 34 yaşındaki sol bek, Fatih Karagümrük formasıyla 12 maça çıktı ve takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi. Caner Erkin bu performansıyla Spor Toto Süper Lig'de asist krallığı yarışında zirvede yer aldı.

KUNTZ DAVET ETMEYİNCE TEPKİ GÖSTERDİ

Haberin Devamı

Caner Erkin, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un kendisini kadroya davet etmemesine tepki gösterdi. 34 yaşındaki sol bek yaptığı açıklamada, "Kariyerimin en iyi sezon açılışlarından birini yapmış, her Türk sporcu gibi milli takıma seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki milli takımı bırakmışım. Ben milli takımı bırakmadım. Bana ihtiyaç olduğu her zaman da hizmet vermekten mutluluk duyarım. Ama üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla milli takım beni bırakmış" ifadelerini kullandı.

Caner Erkine yeni talip 3 büyükler derken ters köşe transfer

YOLLARIN AYRILMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Fatih Karagümrük'te Caner Erkin'le yolların ayrılmasının nedenine Skorer ulaşmıştı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin'in performansından memnun kalmadığı ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyla karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Caner Erkin'in Dünya Kupası için verilen aranın ardından antrenmanlara gelmediği öğrenildi.

MENAJERİ SKORER'E AÇIKLADI

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Fatih Karagümrük'le yolların ayrılmasının ardından ilk röportajını Skorer'e verdi. Batur Altıparmak, Caner Erkin'in geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Netleşen bir durum yok. Bir hafta içinde netlik kazanabilir. Hem Süper Lig hem Avrupa ihtimallerini göz önünde bulunduruyoruz. Şu anda netleşen bir transfer durumu söz konusu değil."

Haberin Devamı

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların Arthur Masuaku'dan memnun olmadığı kaydedildi. Galatasaray'ın ise Patrick van Aanholt'un yabancı olması, Kazımcan Karataş'ın da tecrübesizliği nedeniyle Caner Erkin'i gündemine aldığı belirtildi.

Caner Erkine yeni talip 3 büyükler derken ters köşe transfer

İSPANYA İDDİASI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin, İspanyol ekipleriyle temas halinde. Deneyimli sol bek oyuncusu, La Liga ekiplerinden Getafe, Mallorca ve Cadiz ile görüşüyor.

Caner Erkin, daha önce yurt dışında CSKA Moskova ve Inter'de forma giymişti.

ŞENOL GÜNEŞ: HİÇ GÖRÜŞME YAPMADIM

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin'in transfer gündemlerine gelmesine ilişkin soruyu yanıtladı. Antalya kampında konuşan Şenol Güneş, "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Görüşecek bir durum da olmaz, benim yapmam doğru olmaz. Öyle bir şey olsa da zaten bilinir. Caner'e de sorabilirsiniz ama şu anda Caner ile ilgili bir düşüncemiz yok. Şu anda gündemde yok" dedi.

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

34 yaşındaki sol bek kariyerine Manisaspor altyapısında başladı. Caner Erkin daha sonra CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Bonservisi elinde bulunan Caner Erkin'in güncel piyasa değeri 650 bin euro olarak gösteriliyor.