Beşiktaş Canlı yayında açıkladı! 'Beşiktaş için kulübüne rest çekti'

Canlı yayında açıkladı! 'Beşiktaş için kulübüne rest çekti'

07.07.2023 - 15:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de gelecek sezon Şenol Güneş önderliğinde iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanırken Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekibin transfer gündemini canlı yayında değerlendirdi.

Canlı yayında açıkladı Beşiktaş için kulübüne rest çekti

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte ve futbol dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer TV canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş için takımına rest çeken futbolcuyu da duyurdu.

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

'FENERBAHÇE TARAFTARI ALİ KOÇ'A TEŞEKKÜR ETSİN'

"Arda Güler'in transferi benim Türk futbol tarihinde gördüğüm en önemli futbol hadisesi. Allah seni bildiği gibi yapsın Jesus, başka bir şey demiyorum. Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'a ne kadar teşekkür etse azdır. Arda'yı Fenerbahçe'de oynattıran Ali Koç'tur yoksa 5 milyon euroya gidecekti. Yolu açık olsun."

'REDMOND, AMARTEY VE KUZYAEV'

"Redmond, Amartey ve Kuzyaev... bu 3 isim için birkaç gün içerisinde olumlu ya da olumsuz karar açıklanacak. Amartey çok çok önde şu anda. Ama çok talibi var.

Haberin Devamı

"Kuzyaev tamam dedi, ama bekleyin dedi belli bir tarihe kadar. Redmond'la ise son görüşme çok olumlu geçmiş. Ancak eşinin ikna edilmesi lazım. Eğer Redmond, Beşiktaş'la anlaşırsa müthiş bir transfer olur."

Canlı yayında açıkladı Beşiktaş için kulübüne rest çekti

'ACELE EDİLMEMESİ LAZIM'

"Bir sol açık, Bir santrfor, bir veya iki stoper, iki orta saha... ben çok enteresan transfer hamleleri bekliyorum. Acele edilmemesi önemli. Geçen sene Fenerbahçe acele etti. Sonra Galatasaray yönetimi, çok önemli oyuncuları aldığında Fenerbahçe rekabeti dengelemek için zaman bulamadı."

HALİL DERVİŞOĞLU GELİŞMESİ

"Forvet hamlesi olacak. Aboubakar'ın Afrika Kupası'na gittiğini düşünsene. Cenk ve Muleka ile götürebilir misin? Halil Dervişoğlu eli kulağında. Onun kulübü köşeye sıkıştı, Halil kulübüne rest çekti, 'Beni bırakın, Beşiktaş'a gideyim' diye. Bırakmazlarsa sözleşme uzatmayacağını ve devre arası bedavaya gideceğini söyledi. Şenol hoca çok istiyor Halil Dervişoğlu'nu. Birkaç güne belli olur."

Canlı yayında açıkladı Beşiktaş için kulübüne rest çekti

'YUSUF YAZICI DÜŞÜNÜLEN İSİMLERDEN'

"Şenol Güneş kadroda Türk oyuncuların artırılmasını istiyor. Yusuf Yazıcı düşünülen isimlerden biri ancak önemli olan Yusuf'un ne düşündüğü. Yusuf'un yakın çevresine söylediği Lille'de bir sene daha geçirmek. Ama Lille onu istiyor mu? Bilmiyorum. Şenol hoca onu hayata döndürür futbol anlamında."

'ÖNCELİK STOPER'

Haberin Devamı

"Kampa bir transfer yetişebilir. Öncelik stoper, gerisi kamp sonrası olur."

'SAİSS, İSTEDİĞİ TEKLİF ALMAZSA KALIR'

"Saiss, istediği gibi teklif almazsa kalır. Geçtiğimiz transfer döneminde Saiss'e teklif vardı. Görüşmeler de vardı ancak evraksal sıkıntılar oldu transferi gerçekleşmedi. Buna rağmen 'Her işte bir hayır vardır' demiş.

'PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIĞINI DUYDUM'

"Ben Icardi'nin Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardığını duydum. Galatasaray onun isteyeceği paraya yakın bir teklif sundu. Arabistan piyasasına soğuk bakıyor."

"Burak Yılmaz futbola geri dönse Icardi'den daha çok gol atar. Ofsayt kuralı değişti çünkü."