Fenerbahçe Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe 3 transferi bitirmek üzere

Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe 3 transferi bitirmek üzere

27.07.2023 - 13:36 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zimbru engelini farklı geçen Fenerbahçe'de transfer gündemi hız kesmiyor. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, canlı yayında transfer gündemindeki kulis bilgilerini paylaştı.

Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe 3 transferi bitirmek üzere

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile Zimbru karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe'nin yeni transferleri performanslarıyla hayran bıraktı. Skorer YouTube canlı yayınında Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

TADIC FOTOĞRAFI ORGANİZE ETTİ
Fotoğrafın hikayesini anlatım. Maç öncesi yeni transferleri gözlemliyorsun. Ben de video çekiyordum. Tadic'e özel bir hayranlığım var. Bu fotoğrafı organize eden Tadic. Herkesi çağırıyor. Osayi sağ ayağını koyuyor hayır sol ayağını koyacaksın diyor. Sanki 40 yıldır Fenerbahçe'de oynuyor.

Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe 3 transferi bitirmek üzere

"BEN BUNUN İÇİN GELDİM" DEDİ
Oyuncular maç bitimi dağıldı. O videoyu Tadic'e gösterdim. 'Maç başlamadan kontrolü eline almışsın' dedim. O da 'Ben bunun için geldim' dedi. Tadic Fenerbahçe'nin lider oyuncusu. Varlığı takıma güç, rakibe korku ve endişe veriyor diyebiliriz. Çok konsantre gelmiş. Üst düzey maçlarda daha farklı olur. Golden önce bir korner kullanıldı, tribünlere döndü falan.

Haberin Devamı

3 TRANSFER BİTMEK ÜZERE
Becao hazır değil diye oynamadı. Cengiz Ünder, Mert Müldür geliyor. Livakovic veya yabancı kaleci gelecek. Orada şöyle bir gündem oldu. Biz bu kadar para veriyoruz daha iyi kaleci alabilir miyiz diye düşündü. Bence yüzde 90 Livakovic olacak. Maçtan sonra konuştum bu 3 oyuncunun bitmek üzere olduğunu öğrendim. Zajc da geliyor.

CENGİZ TADIC VE DZEKO İLE UYUM SAĞLAR
Fenerbahçe daha önce de Cengiz'i istedi. Bu sene daha sıcak baktı buna. Sonuçta yerli futbolcu. Çok önem arz ediyor. Sadece Cengiz'in daha basit oynaması lazım. Tadic, Dzeko, Dzeko o uyumu sağlar. Mert Müldür yerli olması nedeniyle avantaj. Zajc hem hocanın hem başkanın çok istediği bir isim. Uzun sürdü görüşmeler ama isteyenleri de vardı. 6 numara transferi için ciddi bir çalışma var.

Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe 3 transferi bitirmek üzere

TALİSCA'YI YETKİLİLER YALANLADI
Cengiz geldikten sonra bir kanat daha gelebilir. Hoca atletik kanat istiyor. Ayrıca 6 numara önemli yıldız transferi olabilir. Talisca ile alakalı programdan önce yetkililere sordum. Bu iddiaların doğru olmadığını teyit ettiler.

ARAP KULÜPLERİ BU TRANSFERLERİ YAPSA ŞAŞIRMAZSIN
Mane ile ilgili bilgim yok. Maliyetli geliyor bana onun için hiç sormadım. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı transferleri Arap kulüpleri yapsa şaşırmazsın. Çok önemli transferler yaptılar. Tebrik ediyoruz kulüpleri. Tadic olduğu için mix zone'a inmek istedim.

Haberin Devamı

SERDAR'IN ÇOK TALİBİ VAR
Gustavo, Juan Pedro, Rossi bu 3 ismin takım aradığını söyleyebiliriz. Serdar Dursun'un çok takebi var. Fenerbahçe'nin gidecek isimleri şekillendi. Hepsinin talibi var. "Nasıl göndereceğim?" kaygısı yok Fenerbahçe'de.

İrfan Can Kahveci, mert Hakan Yandaş kalacak. Mert Hakan'ı ilk 11'de çok maçta göreceğiz. Ferdi'nin Allah yardımcısı olsun. Her maçta görebiliriz. Cengiz Ünder imza attığında Ferdi, Mert Müldür ve Cengiz ile yerli kontenjanını dolduruyorsun. Crespo'nun bedava gitmesini istemiyor Fenerbahçe. Henüz anlaşma yok. Crespo uzatmıyorsa da bir sene kalsın düşüncesi de olabilir. Bonservis kazanmak için gönderme planını da masada tutuyor.

ALTAY FORMA İÇİN KALMAK, SAVAŞMAK İSTİYOR
Altay ile ilgili şu bilgiyi aldım. Altay'ın kalıp forma için savaşmak istediğini öğrendim. Yakın çevresine bunu paylaşmış. "Şu an fiziki, zihin olarak çok hazırım" açıklaması yapmıştı. Fenerbahçe'ye konsantre olmak istiyor, kalma durumu söz konusu. Ayrıca Osayi'den verim alabilir İsmail hoca. Geniş bir kadro seçeneği var. Yıllarca kısıtlı kadrolarla başarılı olmuş bir hocanın bu kadroyla iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

KRUNIC KOLAY BİR TRANSFER DEĞİL
Milan hesaplarına baktım Rade Krunic kolay bir transfer olduğunu düşünmüyorum. İtalyan kaynaklı arkadaşlarımın yazdıklarının ışığında söylüyorum.

FENERBAHÇE'NİN 11'İ
Fenerbahçe'nin 11'ini yapalım. Kalede Livakovic, Ferdi, Becao, Alexander Djiku, Mert Müldür, Crespo (Veya yabancı 6 numara), Cengiz Ünder, Szymanski, Kent, Tadic, Dzeko.

Yazarlar