Fenerbahçe Canlı yayında Fenerbahçe'ye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

Canlı yayında Fenerbahçe'ye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

20.04.2022 - 13:08 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeleri değerlendirdi. Kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve teknik direktör konusunda aldığı bilgileri aktaran Senad Ok, sarı-lacivertli kulübe yıldız oyuncu için gelen önemli teklifi de duyurdu. İşte detaylar...

Canlı yayında Fenerbahçeye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

Spor Toto Süper Lig'de doludizgin yoluna devam eden Fenerbahçe son 5 maçından galibiyetle ayrıldı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımda yaşanan gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçeye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

'İSMAİL HOCA HERKESİ TACA ÇIKARDI'

İşte Senad Ok'un sözleri: "İsmail Kartal Türkiye'nin en kaliteli kadrolarından birine sahip. Kaliteli kadroyla neler yapabileceğini gösterdi. Eleştirdiğim konu Arda Güler'in ilk 11'de forma vermemesi. Ama hoca sonuç odaklı gitti. Profesyonelce bir bakış açısı. Yoksa yaptığı iş çok değerli. İlk göreve geldiğinde olumsuz eleştiriler yapıldı. Herkesi taca çıkardığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

'ÜST DÜZEY BİR HOCA TAKIMIN BAŞINA GELECEK'
Sayın Ali Koç, Aykut Kocaman'ı Emre Belözoğlu'nu gönderdi. Hata yaptığını düşünüyor. Şu anda Löw, Jesus boşta. Kocaman ve Belözoğlu'nu gönderdiğin zaman kredin vardı. Şu an yok. İsmail Kartal'la devam etmek ekonomik olarak çok daha mantıklı olabilir. Ama İsmail hoca başarısız olursa? İşin başında Ali Koç var. Mutlaka daha tecrübeli. Benim aldığım izlenim ve bilgiler, İsmail Kartal'ın iyi performansına rağmen Fenerbahçe'nin yabancı, marka bir hocayla anlaşacağı yönünde. Başarısızlıkta neler söyleneceğini tahmin ettiğim için başkan da bunu iyi biliyor.

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçeye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

'LÖW HALEN EN GÜÇLÜ ADAY'
İmkanın varsa güçlü teknik adam getireceksin. Fenerbahçe'de de bu imkan var. Sordum, soruşturdum halen Joachim Löw en güçlü aday. Sayın başkan nihai kararı verir ve en doğru seçeneği takımın başına getirir. Benim aldığım bilgi Löw'ün en güçlü isim olduğu yönünde. Joachim Löw'e devre arası transferlerinin dahi sorulduğunu biliyorum.

'LÖW ŞU AN AÇIKLANSA İSMAİL KARTAL'A AYIP OLMADI MI DERİZ'
Bazı transferler vardır ki 5-6 ay önce bitmiştir. F.Bahçe, Roger Schmidt'e de gitti. Ama adam Benfica'nın başına geçti. Başkan Ali Koç'u bu konuda rahat görüyorum. Cebinde güçlü adaylar olduğunu hissediyorum. Biraz da bunun tadını çıkarmak lazım. F.Bahçe şu an açıklama yapsa Löw'le anlaşmış olsa, İsmail Kartal'a ayıp olmadı mı deriz. İsmail Kartal kalan maçlara nasıl çıkacak? Biraz sabretmek lazım. İnsanlara olayın 3-4 yönünü düşünmelerini tavsiye ediyorum. Takım hızını almış gidiyor. Neden yelkenleri kapıyorsun, bırak gitsin.

PELKAS, PEREIRA TRAVMASI YAŞADI
Pelkas, Pereira travması yaşadı. Kötü bir ilk yarı geçirdi. Pereira toparlamak istedi. Sakatlanınca sezonu kapadığını anladı zaten, onun için gözyaşı döktü. Göztepe bu noktada olacak takım değil. İsmail Kartal'ın taktiksel çözümlemelerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. En doğru şekilde maçı bitirdi.

Haberin Devamı

'YENİ GELECEK TEKNİK ADAM MACERA ARAMAMALI'
Hoca çok önemli. Taraftar desteği çok önemli. İstediğin kadar yıldız oyuncu getir, hoca macera ararsa başarılı olamazsın. Umarım yeni gelecek teknik adam macera aramaz. İsmail Kartal'ın sistemini devam ettirir. Çayını, kahvesini içer yoluna devam eder. İlk sene dayak yemeyin. Dayak yerseniz insanlar size güvenmiyor.

Canlı yayında Fenerbahçeye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

'F.BAHÇE BAŞKANI OLSAM JORGE JESUS'U GETİRİRİM'
F.Bahçe Başkanı olsam, imkanım ve param varsa Jorge Jesus'u getiririm. Ateşli, başarılı olmuş bir teknik adam. Benfica dünyanın en önemli kulüplerinden. Bu benim fikrim. Löw tabii ki çok önemli teknik adam. Ama bu benim düşüncem. İsmail hocanın şanssızlığı, Löw ve Jesus'un boşta olması. Başarısızlıkta neler olacağını biliyorum. İsmail hoca duygusal biri. İşler kötü giderken acaba bunu nasıl yönetir diye soru işareti var kafamda. Oyuncularla iletişimi iyi. İyi bir taktisyen.

Haberin Devamı

'KİM MİN JAE'YE İNGİLTERE'DEN TEKLİFLER VAR'
Acaba Kim Min Jae kalacak mı? İngiltere'den ciddi teklifler var. Kim'in 20 milyon euroya çıkış maddesi bulunuyor. Başkan da satmak istemiyor. F.Bahçe şu kadroyu korumalı. Serdar Aziz'le alakalı görüşmeler sürüyor. Görüşmelerde maddi fark olduğunu duydum.

'LUIS SUAREZ TÜRKİYE'YE GELMEZ'

Luis Suarez'in geleceğini zannetmiyorum. Türkiye'ye gelene kadar çok daha fazla takıma gidebilir.

Canlı yayında Fenerbahçeye gelen teklifi açıkladı: 20 milyon euro çıkış maddesi var

'MESUT'UN AFFEDİLME İHTİMALİ YÜKSEK'

Mesut Özil Türkiye'de hayatını sürdürmek istiyor. Birincisi bu. Mesut'a F.Bahçe'den çok daha iyi teklifler gelmişti. Başta ABD olmak üzere. Ama reddetti. Dünyalığı var zaten. Çocuğu da oldu. Mesut burada kalmakta ısrarlı. F.Bahçe'den ayrılma ihtimalini çok yüksek görmüyorum. Sözleşmesi devam ediyor. Kontratı da Türkiye şartlarına göre iyi. Affedilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Başkanın 3 gündür yurt dışında olduğunu biliyorum. Menajeri Erkut Söğüt herhalde Selahattin beyle görüşüyor. Mesut'un zekası bu ligin üzerinde olduğu için uyum problemi var."

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL'İN REAL MADRID GÜNLERİ 

 

 

 

Yazarlar