Beşiktaş Canlı yayında Beşiktaş'ın transferini duyurdu! Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

Canlı yayında Beşiktaş'ın transferini duyurdu! Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

29.11.2022 - 15:46 | Son Güncellenme:

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki yıldız oyuncuyu açıkladı. Serdar Sarıdağ ayrıca Jorge Jesus'un transfere referans olduğunu ifade etti.

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendiren Sarıdağ, Dünya Kupası'nda boy gösteren yıldız oyuncunun gündemde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

DÜNYA KUPASI YORUMU

"Dünya Kupası beklediğimden iyi geçiyor. Suudi Arabistan'ın Arjantin'i yenmesi ve Japonya'nın Almanya'yı yenmesi gibi sonuçlar işi renklerinden maçlar oldu. Daha iyi maçlar olacak. Grup aşamasından sonraki maçlar daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Organizasyon çok güzel. Şu an için her şey iyi gidiyor. Romain Saiss de iyi gidiyor."

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

GÖZTEPE-ALTAY MAÇINDA YAŞANANLAR

"Göztepe maçında yaşanan olayların sorumluluarından bazıları medyada çalışıyor. Josef 'Sezon sonu Türkiye'den ayrılmak istiyortum' dediğinde 'Abarttın' diyenler vardı. Siz tribünlere yaranacağım diye bu tür sıknıtıları görmezden geldiler. Suçluyu öven bir medya olabilir mi? Birinci sorumlusu medya mensupları. İkincisi ise bunların olacağı önceden belliydi. Ankaragücü-Beşiktaş maçından sonra bunların olması normal. Hakemlerden daha büyük bir sorun varsa tribünlerdeki holiganizmdir. Herkes hakemlerden konuşuyor ama kimse kendi taraftarına bir şey demiyor. Keşke tribünler olsa. Margaret Thatcher zamanında UEFA'ya 'Bizi 5 yıl Avrupa'ya almayın' dedi. Şimdi gelinen noktada dünyanın en çok izlenen ligi. O fişeği stadyuma sokan bunun ölümcül bir olayla sonuçlanabileceğini biliyordu. Bu olayın arkasından başka şeyler çıkabilir. Ben İçişleri Bakanlığı ve Emniyet güçlerinin olaya bizim gibi baktıklarını düşünmüyorum. Ülkede son 2-3 yılda yaşananlar ortada. Futbol da bu zemine çok müsait. Basit bir tribün olayı değil. Tribün şiddetinin birinci tetikleyicileri medyada. Adam ödürme suçundan yargılanacaklar. Mete Kalkavan'ın Josef'e gösterdiği kırmızı kartı da bir daha düşünmesi gerekiyor."

Haberin Devamı

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"TESİSLERDEKİ HAVA ÖNEMLİ"

"Şenol hocanın ikinci dönemi. İlk geldiği dönemiyle ayrılmadan önceki birkaç ayıyla arasında dünya kadar fark vardı. İstanbul'daki sistemi gördü. Buranın biraz daha farklı olduğun gördü. Şenol Güneş'in gazetecilerle arasını iyi tutmasına ihtiyacı yok. Şenol hoca herkesin işini yapmasını istiyor. Medya da bunun bir parçası. Şenol Güneş ilk iki senede alınan şampiyonlukta tesislerdeki olumlu havanın etkisi olduğunu biliyor."

Haberin Devamı

"HAZIRLIK MAÇLARI TRANSFER AÇISINDAN ÖNEMLİ"

"İstanbulspor maçının ardından Karagümrük'le de bir maç oynanacak. Bu maçlar her açıdan önemli. Transfer planlamasına dair de önemli maçlar olacak. Transferler ve gidecekler açısından büyük önem taşıyan bir süreç."

"ZIYECH GÜNDEMDE"

"Hakim Ziyech için resmi bir girişim yok ama nabız yoklama var. Resmi girişim olduğu zaman zaten iş bitmiştir. Dünya Kupası'nda kendisi zaten oradaki performansı da önemli. Oyuncu transferlerinde turnuvalar baz alınmaz lig baz alınır. Turnuvalar farklıdır. Turnvanın en iyi stoperlerinden biri olan Saiss sende zaten. Şenol hocanın Saiss'i istemediği yönünde haberler çıktı. Bunların hepsi yalan. Hakim ismi var ve konuşuluyor. Ghezzal'ın durumundan dolayı gündeme geldi. Fırsat transferi olarak değerlendirilebilir."

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"RONALDO TRANSFERİNE EN İYİ CEVABI ALİ KOÇ VERDİ"

"Cristiano Ronaldo transferiyle ilgili sorulan sorulara en iyi cevabı Ali Koç verdi. Sorulan soruya 'Sizin matematiğiniz yok mu' şeklinde cevap verdi. Al-Nassr'dan gelecek teklif 300 milyon Euro şeklinde güncellenmiş. 300 milyon Euroluk transferin menjer komisyonunu bile ödeyemez bizim kulüplerimiz. Türkiye'ye tatile geliyor zaten."

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ FIRSATI KAÇIRDI"

"Beşiktaş, Aboubakar'da büyük bir fırsatı kaçırdı. Aboubakar'ın sözleşmesi bitmeden girişim yapılması gerekiyordu. Sonrasında 6 milyon Euroluk teklif onun da karakterini değiştirdi."

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"DELE ALLI KALACAK"

"Dele Alli ya kalır ya gider. Sözleşmesinin askıya alınması gündemde olmaz. Böyle bir şey oluyorsa ya da kabul ediyorsa futbolu kafasında bitirmiştir. Şenol Güneş'e 24 Kasım günü çiçek veriyorlar. Beşiktaş'ın sosyal medya hesabında bir videosu var. Orada yaptığı konuşmada en çok kime bakıyor bir baksınlar. Bazen ayrıntılarda önemli haber vardı. Dele Alli'ye bakıyor. O konuşma Şenol Güneş ile Dele Alli ile arasında geçen konuşma. Hoca Dele Alli'yi kazanırsa şampiyon olur. Valerien Ismael de bu yüzden oynatıyordu Dele Alli'yi... Şenol hoca Dele Alli'yi kazanabilir. Oyuncunun da bu yönde bir isteği var. Dele Alli, Şenol Güneş'in geldiğine seviniyordur."

Haberin Devamı

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"MASUAKU'NUN GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE DEĞİL"

"Masuaku'nun gönderilmesi gibi bir konu gündeme gelmedi. Yedek bir sağ bek lazım. Medel tarzında bir orta daha ve Ghezzal'ın yerine bir transfer gerekiyor. Hakim Ziyech ismi de bu yüzden çıkıyor. Önümüzdeki dönemde Beşiktaş'a tecrübeli oyuncu lazım. Şenol Güneş ve yardımcıları gözünü şampiyonluğa dikti. Rosier'in bir alternatifi olsun sıkıntısı azalır. Takımda kalacak. Farklı bir yapısı var."

"DÜNYA KUPASI'NDAN SONRA FARKLI BİR BEŞİKTAŞ OLACAK"

"Şenol Güneş'in son basın toplantısında her oyuncuyu kazanacağı yönünde açıklamaları varç-. Kimsenin gönderilmeyeceğini ve takıma odaklandığını söyledi. Kadro planlamasında bazı yanlışlıklar olduğunu ifade etti. Eğer Beşiktaş'ın orta sahası bir zamanlar Şenol Güneş'in sahip olduğu orta saha olsaydı Galatasaray derbisini kazanırdı. Josef sakatlıktan geldi ve takım eski takım değil. Takım iyi olsa Josef'in ruh hali de düzelir. Dünya Kupası sonrası ayakları yere sağlam basan bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum."

"RIDVAN YILMAZ, TÜRKİYE'YE GERİ DÖNMEYECEK"

"Rıdvan Yılmaz'ın menajerine yakın isimlerle konuştum. Türkiye'ye dönme gibi bir niyeti yok. Galatasaray'ı duyduğunda da çok şaşırmış. Dönerse de Türkiye'de önceliği Beşiktaş... Beşiktaş bu yönde bir madde koydurdu mu bilmiyorum. Ama Türkiye'ye döneceğine Avrupa'da bir takımda kiralık oynasın. Türkiye'ye dönerse de Şenol Güneş oynatır bu sistemde."

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"JESUS, SERDAR SAATÇI İÇİN BRAGA'YA REFERANS OLDU"

"Valerien Ismael, Serdar Saatçı'yı tesislerde istemedi. Braga, Jesus'tan referans olarak Serdar Saatçı'yı transfer etti. Jesus'un referans olduğu futbolcuya Valerien Ismael referans olmadı. Serdar Saatçı bir de türk bir stoper. Beşiktaş gidip başka takımlardan Türk stoper aldı."

Canlı yayında Beşiktaşın transferini duyurdu Bomba Jesus iddiası: Referans oldu

"ÖNCELİK ZIYECH VE ONUR BULUT"

"Beşiktaş'ta önceliğin Hakim Ziyech ve Onur Bulut olduğunu duydum. Bu iki transferin dışında Şenol hocanın Dele Alli'yi de kazanacağını düşünüyorum."

Yazarlar