Süper Lig Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir! Teklif aldı

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir! Teklif aldı

28.10.2022 - 15:46 | Son Güncellenme:

Skorer TV yorumcusu Cüneyt Kaşeler, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Kaşeler, Şenol Güneş sonrası Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için tahminini açıklarken Jorge Jesus'un Rennes maçı sonrası oldukça sinirlendiğini ifade etti. Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalinin bulunduğunu ve teklif aldığını belirtti.

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

Skorer TV yorumcusu Cüneyt Kaşeler haftanın değerlendirmesini yaptı. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Kaşeler, Jorge Jesus için flaş bir iddada bulunurken Şenol Güneş sonrası Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın zorlu fikstürüne dikkat çeken Cüneyt Kaşeler, Dünya Kupası'na kadar istenilen sonuçların alınmaması durumunda Okan Buruk'u zorlu günlerin bekleyeceğini aktardı.

Cüneyt Kaşeler'in değerlendirmeleri şu şekilde;

BEŞİKTAŞ DEĞERLENDİRMESİ

"Şenol Güneş'ten başkasını bence getiremezlerdi. Sergen Yalçın gittikten sonra bir Önder Karaveli dönemi var ardından Valerien Ismael... Valerien Ismael ile sezona başlandığında ne zaman gidecek diye bekliyorduk. Valerien Ismael'in yerine yeni bir yabancı getiremezsin. Türk hoca gelecekti. Şenol Güneş'in gelme ihtimali varsa diğer kapılar kapalıdır. Şenol Güneş'in gittiği dönemi göz önüne getirirsek o dönem çok çalkantılı oldu. Bu takımın başına gelebilecek başka biri yoktu. Çok doğru bir tercih. Tartışmaya gerek yok."

Haberin Devamı

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

"ŞENOL GÜNEŞ SONRASI SERGEN YALÇIN"

"Sergen hocanın şunu dediğini biliyoruz 'Ben gelirsem o takımdan birçoğu gider." Ben, Şenol Güneş dönemi bittikten sonra Sergen Yalçın'ın yeniden Beşiktaş'a geri döneceğini düşünüyorum."

"Bugün basın toplantısında en çok merak edilen konu Ceyhun Kazancı'nın durumunun ne olacağıydı. Ceyhun Kazancı'nın 'Ben burada olduğum sürece Şenol Güneş ile çalışmam' dediğini hepimiz biliyoruz. Güneş'in sözlerinden şunu anlıyorum 'Senin konuştuklarından haberim var. Sen işine bak ben de işime bakayım' şeklinde. Bugün Ceyhun Kazancı basın toplantısında cezalı gibiydi."

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

"BU BİR YÖNETİM HATASIDIR"

"İki yıldır proje konuşuluyor. Önder Karaveli ile proje olmadı aynı şekilde Ismael de olmadı. Alt yapıda bazı değişiklikler olacak denildi en sonunda bugün Şenol Güneş imzayı attı. Madem getirdiniz Ismael'e tam destek vermeliydiniz. 11. hafta göndereceğin teknik direktörle sezona başlamak bir yönetim hatasıdır."

"Ghezzal, N'Koudou, Muleka ve Weghorst gibi önemli isimler var. Şenol Güneş'in özellikle Muleka'yı beğendiğini de biliyoruz. Gedson Fernandes'ten bir Ozan Tufan çıkarır mı? Tam onun oyun planına uygun bir oyuncu. Dünya Kupası arasına kadar denemeler olur. Dünya Kupası'ndan sonra Şenol Güneş'in takımını görürüz. Beşiktaş camiasına tekrar hayırlı olsun. Ümraniyespor maçı kapalı gişe olacak."

Haberin Devamı

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

"BEŞİKTAŞ'TAN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİNİ SONLANDIRIR"

"Fatih Terim, Şenol Güneş gibi isimler geldiğinde Jesus etkisi diyoruz biz buna. Kimse yönetimi konuşmaz. Her şey teknik direktörler üzerinden gider. Hiç Ali Koç'u konuştuk mu bu süreçte? Nasıl ki Fatih Terim'in son dönemi oldu geçen sezon, Şenol Güneş'in de son dönemi olacak bence Beşiktaş'ta. Beşiktaş'tan sonra teknik direktörlük kariyerini sonlandırır. Beşiktaş'ın başında 5 sezon daha çalışır bu süreçte iki şampiyonluk daha alır."

"Trabzonspor'da bu kadar rahat çalışamazdı. Beşiktaş, Şenol Güneş için daha güvenli bir liman. Yardımcısı Bayram Bektaş olacak. Tamer Tuna diyorlardı ama olmayacak. Galatasaray maçından önce belki antrenmanı basına açar."

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ

'SON MAÇA KALMASI ÇOK ÖNEMLİ"

"Rennes 12 maçtır yenilemeyerek geldi Kadıköy'e... Girin bakın 74 milyon Euro'luk transfer yapmışlar. Çok önemli bir takım. Rennes'in ekonomik büyüklüğü çok büyük. Fenerbahçe'den ekonomik anlamda çok daha büyük bir takım. İlk 20 dakikayı izlediğimde acaba hoca havlu mu atsa dedim. Rennes'in oynadığı futbol Fenerbahçe'nin geleceği nokta. O kadar iyi çalışmışlar ki savunma oyuncularına 3-4 kişiyle baskı yaptılar. Dört şut attılar biri ofsayt oldu ama hepsi gol oldu. 3-1'e gelince maç ikinci yarıda sanıyorum ki Rennes 'Fenerbahçe'yi zaten geçeriz' diye düşündüler. Jesus, Gustavo'nun sakatlığı sonrası 4 değişiklik birden yaptı. O noktadan sonra Fenerbahçe oyunu yavaş yavaş domine etmeye başladı. Zajc'ın oyuna girmesi Fenerbahçe orta sahasını çok rahatlattı. Emre Mor topu aldığında dribling ile delmeye başladı. Alioski'nin doğru pasları ve Arda'nın sola geçmesi sonrası frikik golü geldi. 3-2 olduğunda herkes bu maçın döneceğini hissetti. Fenerbahçe dördüncü golü de bulabilirdi. Ben, Benfica karşısındaki Beşiktaş'a benzettim. Bu dönüş son maça kalması sebebiyle çok önemli. Fenerbahçe 1 gol fazla attı. Her şey eşitlenirse iş sarı kartlara kadar gidebiliyor. Fenerbahçe umudunu son maça kadar taşıdı. Fenerbahçe lider çıkarsa maddi olarak ve son 16'ya kalarak büyük iş başardı."

Haberin Devamı

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

Haberin Devamı

"JESUS BU NEDEN DOLAYI BIRAKABİLİR"

"Maça günler kala kombine devirleri iptal oldu. Eğer Fenerbahçe yenilseydi bu anlamda sıkıntılar olabilirdi. Çok yanlış bir zamanda alınan bir karardı. Üstüne Altay 3 gol yiyince tribünde bazı tepkiler oldu. Jesus maçın sonrasında 'Bunu üstüme alınırım' dedi. Altay'ı protesto etmeye devam ederseniz giderim dedi. Geçtiğimiz maçta da Altay'ın desteklenmesi gerektiğini söylemişti. Hiçbir şey ile tatmin olmayan insanlar var. Alex bile bu takımda ıslıklanmıştı. Bu nasıl düzelir? Birinci eskiden şöyle bir şey vardı Altay ıslıklandığında diğer tribün Altay'a destek veriyordu. Günümüz futbolunda futbolcular ve teknik direktörler buna alışsınlar. Jesus gerçekten bu nedenden dolayı bırakabilir."

"Jesus o kadar büyük bir teknik direktör ki dün Zajc'ı oynatmıyordu dün girdi ve golünü attı. Zajc'ın devre arasında gönderileceği konuşuluyordu. Başka bir teknik direktör Zajc'ı oyuna alsa yıkılırdı ortalık. Gustavo Henrique'yi kendi aldırdı ve çok eleştirdi. Oynattı ve verim aldı. Başka bir teknik direktör olsa çok eleştiri alırdı."

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

"JESUS, BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDAN TEKLİF ALDI"

"Brezilya Milli Takımı'ndan teklif almış. Sanırım Brezilya'yı bekliyor. Derwall'den sonra Türkiye'ye gelen en kariyerli ve en iyi yabancı teknik direktör. 20 maçtır Fenerbahçe, Türkiye'nin üzerinde bir oyun oynuyor. Ali Koç'u uzun zamandır görmüyoruz çünkü orada bir paratoner var. Altay'a verdiği destek de çok önemliydi. 7 maçtır Avrupa kupalarında yenilmiyor. Zico'nun rekorunu egale etti."

"Jesus'un kenardaki duruşu her şeye hakim olduğunun görüntüsü. Fenerbahçe bölüm sonu canavarı gibi oldu. Burada Senad Ok anlatmıştır. Fenerbahçe'nin antrenmanları 4 saat sürüyormuş. Fenerbahçe fizik olarak çok üst düzeyde. Her maçta 80'inci dakikadan sonra dönen bir Fenerbahçe var. Fenerbahçe taraftarı 'Bir şekilde bu takım döner' şeklinde düşünüyor. Fenerbahçe'nin yediği ilk golde İrfan Can'a net bir faul var ama kimse konuşmuyor. Demek ki Türk hakemlerle konuşmuyor Fenerbahçe..."

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

GALATASARAY DEĞERLENDİRMESİ

"Galatasaray'ın özellikle Kayserispor mağlubiyeti ve Alanyaspor maçındaki hakem faciasına rağmen 2-0'dan maçı vermemesi gerekiyordu. Galatasaray'ın 3 maçlık periyotunda Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir'le oynayacak. Galatasaray buradan 9 puan alırsa yürür gider. Ama tersi bir durumda Okan Buruk çok eleştirilir. Kadro çok kaliteli lanse edildi. Bu oyuncuları alırken düşüneceklerdi."

"Sayın Erden Timur 'Bu ligi bitirtmeyiz' dedi ama nasıl bitirtmeyecek? Bu konuyu anlamadım. Verilen cezaların da pek anlamı yok zaten. İsteyen o stada girer."

Canlı yayında bombayı patlattı: Jesus bu nedenden dolayı bırakabilir Teklif aldı

Yazarlar