Fenerbahçe Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferini açıkladı! '4 milyon euroya bitti'

Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferini açıkladı! '4 milyon euroya bitti'

23.12.2022 - 14:09 | Son Güncellenme:

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe'nin transferini bitirmek üzere olduğu ismi ve bonservisini açıkladı. İşte detaylar...

Canlı yayında Fenerbahçenin transferini açıkladı 4 milyon euroya bitti

Dünya Kupası sonrası Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u eleyen Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'de oynanacak olan Trabzonspor maçına çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertli ekip bir yandan da ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendiren Senad Ok, Fenerbahçe'nin transferini bitirmek üzere olduğu ismi ve bonservisini duyurdu.

İşte Senad Ok'un açıklamaları:

'SAKATLAR BÜYÜK ÖLÇÜDE DÖNDÜ'

"Sakatlar büyük ölçüde döndü. Alioski ve Joao Pedro yok. Altay, Arda ve Peres döndü ama Peres'in oynamasını beklemiyorum. Genel olarak hazırlık dönemi de iyi geçti. Takımın havası da iyi. Herkes maç maç düşünüyor. Jorge Jesus oyunculara Trabzonspor maçından sonraki maçı düşünmemeleri gerektiğini söylüyor."

'JOSHUA KİNG ÇOK FARKLI BİR OYUNCU'

"Jesus'un en çok güvendiği isimlerden birisi Joshua King. Çok farklı bir oyuncu. Pedro'nun sakatlığı ile ilgili bir sıkıntı var ancak King'in dönmesi hocayı rahatlattı. Fenerbahçe'de o bölgede acayip bir rotasyon oluyor. Rossi de golcü olarak görülüyor ve o bölgeye bir transfer olacak mı sorusu geldiğinde teknik heyetin planı Rossi'yi kullanabiliriz oluyor."

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçenin transferini açıkladı 4 milyon euroya bitti

'ALTAY BAYINDIR'LA SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR'

"Altay Bayındır ile sözleşme görüşmeleri devam ediyor. İlk olarak Ersun Yanal'ın isteğiyle transfer edilmişti ve ilk geldiğinde çok büyük ücretler almamıştı. Düşük rakamlara imza atmıştı. Altay şimdi hem maddi hem de kariyer olarak kritik bir sözleşme yapacak. Maddi olarak iyi kazanmayı hedefliyor. Artı bir Avrupa hedefi, hayali var. Bir çıkış maddesi üzerine görüşülüyor. İki tarafın niyeti devam etmek. Fenerbahçe her türlü fadakarlığı yaparak imzalamak için çalışacaktır."

'INTER'İN İLGİSİNİ DUYDUM'

"Inter'den Altay'a ilgi olduğunu duydum. Onana kaleyi devraldı bu sene. Inter takip ediyor ancak bildiğim kadarıyla resmi teklif yok."

Canlı yayında Fenerbahçenin transferini açıkladı 4 milyon euroya bitti

TRABZONSPOR MAÇINDA ÖN DÖRTLÜ

"Trabzonspor karşısında ön dörtlü King, İrfan, Batshuayi ve Valencia olabilir."

'ABOUBAKAR'A UZUN ZAMANDIR İLGİ VAR'

"Fenerbahçe daha Beşiktaş'ta forma giyerken Aboubakar'ı beğeniyordu. Şartlar var. Ama Ronaldo Al Nassr'a gelirse ikisi bir arada oynayabilir. Fenerbahçe'nin Aboubakar'ı takip ettiği sır değil ama kontenjan ve para gerçeği var. Jesus'un da önceliği savunma."

Haberin Devamı

CRESPO'YA TEKLİF VAR MI?

"Crespo ile alakalı resmi teklif yok deniyor. İspanya'dan gelip izlendiğinin Fenerbahçe farkında. 15'ten aşağı başkan vermez."

'FENERBAHÇE'DE TRANSFER BİTTİ HAVASI VAR'

"Samet Akaydın işinin olacağını düşünüyorum. Dün oynanan maçta performansı biraz eleştirildi ama olabilir. Samet'i bir maçta çöpe atmak doğru değil. İyi futbolcu. Olmazsa Montella oynatmaz zaten. Benim de duyduğum 4 milyon euro bonservis taksitler halinde ödenecek. Fenerbahçe kulübünde bu transfer bitti havası var."

Canlı yayında Fenerbahçenin transferini açıkladı 4 milyon euroya bitti

'ZAJC'A TALİPLER VAR'

"Zajc ile görüşmeler sürüyor. Beşiktaş da istiyor Zajc'ı. Başkan Zajc'ı seviyor, takım oyuncusu problem yaratmıyor. Fenerbahçe yönetimi ve Jesus Zajc'ı kadroda tutmak istiyor. Zajc'a İtalya'dan da talipler var. Bunlara rağmen Zajc Fenerbahçe ile masaya oturdu. Sürekli oynamayla alakalı bir tercih yapacak gibi duruyor. Türkiye'de kalırsa Fenerbahçe'de kalacağını düşünüyorum."

'HALİL UMUT MELER DOĞRU KARAR'

Haberin Devamı

"Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için Halil Umut Meler doğru karar. Demek ki doğru verileri girmişler yapay zekaya. Mantıklı olan bu. Hakem kararlarında ve atamalarında güven duygusunu sağlamamız lazım."

Canlı yayında Fenerbahçenin transferini açıkladı 4 milyon euroya bitti

TÜRKİYE KUPASI EŞLEŞMESİ

"Fenerbahçe favori ama Çaykur Rizespor da çok önemli başarıya imza attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz sonuçlar yaşanabilir."

OKAN BURUK YORUMU

"Okan Buruk'a haksızlık yapmak istemiyorum. Okan hoca iyi bir teknik adam. Ben Okan Hocayı oynattığı oyun ve saha içi açıklamalarını daha çok dinlemek istiyorum. Bu fikstür, hakem gibi açıklamalar doğaldır. Ama sayısı arttıkça etkisi azalıyor. Konuştuğun zaman etkili olması lazım. Jesus bir kere konuştu şu ana kadar. Okan hocanın açıklamalarını her gördüğümde fikstür hakem ağırlıklı. Ben hocanın futbolla ilgili fikirlerini ve tespitlerini daha merak ediyorum. Hakkını korusun tabi ama bunun yolu ve stratejisi olmalı. Hocanın üstünde belki şampiyonluk baskısı var."