Fenerbahçe Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni forvetini duyurdu! İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor!

Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni forvetini duyurdu! İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor!

23.08.2022 - 16:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe, sergilediği futbolla taraftarlarına keyif verirken, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımın performansını yorumlarken, transfer çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonuna fırtına gibi başladı... 3. haftada ligin flaş ekibi Adana Demirspor'u Kadıköy'de 4-2 yenen sarı-lacivertli takım, averajla zirveye çıktı. 3 lig sınavında tam 13 kez ağları havalandıran Fenerbahçe otoritelerin beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımın Adana Demirspor karşısındaki performansını değerlendirirken, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı.

Canlı yayında Fenerbahçenin yeni forvetini duyurdu İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor

İşte Senad Ok'un sözleri: "Fenerbahçe, taraftarının sevdiği bir oyunu oynuyor. Geçmişte Baroni-Selçuk, Mehmet Topal-Souza gibi savunma önlemini çok düşünen bir takım gördüler. Taraftarlar tempolu, hızlı ve çabuk oyun istiyor. Taraftarlar böyle olunca yerinde durmuyor. Takımla birlikte adeta önde baskı yapıyorlar. Jorge Jesus'un sistemini beğenen var, beğenmeyen var ama taraftara göre iyi bir sistem var Fenerbahçe'de. Seyirciler, 12. adam olarak bu sistemde yerini alıyor. İsmail hoca farklıydı. Sürekli 6'ncı-7'nci. viteste oynuyor. Hoca, Fenerbahçe taraftarının genetiğini iyi biliyor.

Haberin Devamı

'SZALAI'NIN GİTME İHTİMALİ YÜKSEK'

Dün aklımda kalan en önemli tespit bu. Ofans yaparken 3'lü, savunmada 5'li oynadılar. Vitor Pereira bunu yapamadı. Serdar Aziz yavaş yavaş takıma dönüyor. Attila Szalai'nin gitme ihtimali yüksek. Bu gerçekleşirsen bir stoper transferi daha öngörüyorum. Dünkü maçta Peres gayet iyiydi. Attila Szalai giderse yerini doldurur gibi duruyor. Dün biraz daha ısındım Peres'e.   

Canlı yayında Fenerbahçenin yeni forvetini duyurdu İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor

'GOMEZ'İ KULÜBÜ GÖNDERMEK İSTİYOR, TRANSFERİN GERÇEKLEŞMESİNİ BEKLİYORUM' 

Maxi Gomez'in transferinin gerçekleşmesini bekliyorum. Maxi Gomez'in Valencia'ya maliyeti vergilerle birlikte 5 milyon euro civarında. Bu sebeple satmak istiyorlar. Fenerbahçe de olabilecek en uygun fiyata almak istiyor. Bu transfer son güne kadar devam edebilir, birkaç gün içinde çözülebilir. Sörloth, Türkiye'ye sıcak değil. Başkan Ali Koç'un gönlünde Alexander Sörloth olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe bir golcü mutlaka alacak. 

'SERDAR DURSUN'A TEKLİFLER VAR'

Serdar Dursun'a teklifler var. Ancak Fenerbahçe göndermek istemiyor. Serdar 30 yaşında, sürekli oynamak istiyor. Ayrılırsa, Fenerbahçe iki forvet birden alabilir. Pelkas, Hull City'ye transfer olacak. Bana Hull City'ye gideceği söylendi. Tersi bir durum yok gibi şu an. Ayrılanlar olacak. Kadroda o kadar çok oyuncu var ki. 

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçenin yeni forvetini duyurdu İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor

'İRFAN CAN TEK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU, BÖYLE OLURSA İLK 11'DE OYNAMASI ZOR'

İrfan Kahveci oyunu tek yönlü oynuyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Lincoln Henrique ve Ferdi Kadıoğlu kadar geriye koşması lazım. Bunu yapmadığı müddetçe ilk 11'de oynaması zor.  

'JESUS RAKİBE GÖRE KADRO ÇIKARDI'

Jorge Jesus, Lincoln'ü sol kanatta oynattı. Demek ki Jesus, Ferdi'ye Osayi'den fazla güveniyor ki o bölgede Ferdi oynadı. Osayi'nin bitiricilik problemi var. Jesus rakibe göre kadro çıkardı. Lincoln Henrique'nin 5'linin solunda kullanmak aslında üzerinde daha fazla konuşulması gereken bir tercih. 10 numara orijinli bir oyuncuyu orada oynatmak çok cesur bir hamle. İstediğini de aldı. Fenerbahçe'de Austria Wien ve Konyaspor maçlarında farklı oyuncu dizilişleri görebiliriz. 

'VALENCIA İKİNCİ GOLDE KALİTESİNİ GÖSTERDİ'

Valencia geçen sezon sıkıntılı süreç yaşadı. İyi ve tecrübeli oyuncu. Dinamo Kiev maçında ıslıklandı ama yıkılmadı, ayakta kaldı. Fazlasıyla boş alan buldu. İkinci golde kaleciyi geçti ve soğukkanlıydı, adamı da yatırdı. Kalite orada ortaya çıkıyor.     

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçenin yeni forvetini duyurdu İrfan Can itirafı: Bunu yapmazsa zor

'SERDAR AZİZ DÖNÜNCE LEMOS'TAN FORMAYI ALIR'

Serdar Aziz döner, Lemos'tan formayı alır, nokta. Lemos iyi bir stoper olabilir ileride. Aboubakar'dan yediği çalım hala aklımda. Serdar Aziz'le kıyaslamam. Attila giderse defansın göbeği Serdar Aziz-Perez olur.

'ZAJC DÜZGÜN BİR İNSAN, MÜTHİŞ BİR KARAKTER'

Miha Zajc düzgün bir insan. Düzgün olduğu kadar gerçekçi de. Max Kruse Fenerbahçe'ye transfer olduğunda bana 'Max Kruse oynayacak' demişti. 'Forma rekabetine gireceğiz' demedi. Zekası yüksek, gerçekçi ve efendi oyuncu. Müthiş bir karakter, seviyorum kendisini.

'FENERBAHÇE BU İVMEYİ KAYBETMEMELİ'  

Fenerbahçe'de tünelin sonunda ışığı görüyorum. Başkan, İstanbul'a iyi bir golcü indirmeli. Takım taraftarla birlikte kenetlendi. Fenerbahçe bu ivmeyi yakaladı, bunu kaybetmemek lazım. Hala şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un avantajlı düşünüyorum. 

'FENERBAHÇE, AUSTRIA WIEN'İ ELER'

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien'i eleyeceğini düşünüyorum. Adana Demirspor karşısındaki iyi oyun taraftarların şevkini, öz güvenini iyice artırdı. Hala aksayan yerler var. Mesela, kanatlardan hala ofansif anlamda önemli katkı alınamadı. Ama karşısında güçlü bir Adana Demirspor vardı.   

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar