Galatasaray Canlı yayında Galatasaray'daki krizi açıkladı! 'Kelle al Okan hoca'

Canlı yayında Galatasaray'daki krizi açıkladı! 'Kelle al Okan hoca'

29.08.2022 - 16:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Galatasaray'da transferde yoğun saatler yaşanıyor. Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Icardi transferindeki tüm detayları aktarırken sarı-kırmızılı takımda yedek kalan futbolcularla yaşanan krizi anlattı. Öte yandan Dindar, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak ismi duyurdu.

Süper Lig'de 4 maçta 7 puan toplayan ve son olarak Trabzonspor ile berabere kalan Galatasaray'da transfer hareketliliği son sürat devam ediyor. Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Icardi transferindeki tüm detayları aktarırken sarı-kırmızılı takımda yedek kalan futbolcularla yaşanan krizi anlattı. İşte açıklamalarından satırbaşları;

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN KAYIP HANESİNE YAZIYORUM
Galatasaray'ın gol atamama sorunu, Kerem'in formundaki düşüklük devam ediyor. İki takım ne sevin ne de üzüldü. Ligin başında yenilgi alan takımda tartışma olurdu. Bu maçta iki takımın vaat ettiğinin altında görüntüler gördük. Bu sezon böyle değişik bir sezon. İlk hafta Ümraniye Fenerbahçe'ye 3 gol attı, Galatasaray'ın son dakika golleri, İstanbulspor'un son dakika galibiyeti. Ama bu maçı Galatasaray'ın kayıp hanesine yazıyorum

YUNUS AKGÜN'Ü BEĞENDİM
Trabzonspor'da kaleci Taha maçın en iyilerindendi, Galatasaray'da Boey ama sarı-kırmızılıların kaleyi abluka altına almasını ve daha çok şut çekmesini beklerdim. Yunus'u beğendim. Yunus bana hayal ettirebiliyor. Galatasaray'ın geleceği.

Haberin Devamı

KEREM'DE SORUN PARA DEĞİLDİR
Kerem'de sorun para değildir. Bazen bir şey yapamadığınızda böyle olur. Başarısız olduğunda mimik jest olarak yüzüne yansıtırsın. Kerem belli ki şu an formsuz. Şartlar değişiyor. Şartlar değiştiğinde kendinizi güncellemeniz gerekiyor. Geçen seneki alışkanlıklardan kurtulmanız lazım. Büyük takımlar öğütme yeridir. Sizi çabuk öğütür. Sistem bir anda çabuk yukarı çıkarır diğer gün ıslıklanırsınız. Erken oldum noktasına getirildi. Abdullah hocaya, Emre Belözoğlu'na sözleri vardı. Galatasaray'ın Kerem'e Kerem'in daha çok Galatasaray'a ihtiyacı var. Böyle oynamaya devam ederse maaşından mı kesecekler. Fast Food şirketi değil ki burası. Ayın elemenı olunca zam olsun. Ya kötü oynama durumu devam ederse ne olacak? Biz sana zam yaptık ama kötü oynuyorsun denmez mi? Ben tabi biraz böyle anlattım ama yanıp sönen yıldızlar gibi olmasın. Keşke Avrupa'ya gidebilse. Galatasaray tabiki ona zam yapacak.

Kerem dinlendirilmez. Şahsen onun adına üzülürüm. Galatasaray'ın onu kazanmasını isterim. Burası çabuk tüketiyor. Kerem bu şekilde devam edemez. Kimlerin kredisi olmadığını gördük. Kerem kötü olaylar yaşadı ve insanların aklında öyle bir algı oluştu. Kerem'in sorumlu olacağı durumlar değil tabi bunlar ama bu şekilde devam etmez. Her şey onun elinde.

Haberin Devamı

VAN AANHOLT YER İŞGAL EDİYOR
Van Aanholt olsa da olur olmasa da olur modunda. Ben hiç beğenmiyorum. Onun yerine Kazımcan'ı oynatabilirsin. Sadece yer işgal ediyor. Ben gazeteci olarak izlerken zorlanıyorum taraftarı düşünemiyorum sol beki izlerken.

Canlı yayında Galatasaraydaki krizi açıkladı Kelle al Okan hoca

Galatasaray kanat, stoper, forvet transferlerini yapmak zorunda. Duruma göre sağ bek. Galatasaray transfer yaptıkça yeniden ihtiyaç duyuyor takviyeye. Ben bir ışık görmeliyim takımda. 7 puana takılmıyorum. Mertens'in performansına bayıldım. 35 yaşındaki oyuncunun driplingi, takıma katkısı müthiş. Onun oyun zekasına takım yetişebilse keşke. Bazı oyuncuların önsezi, oyunu okuma eksiklikleri var. Boey da sahanın en iyilerindendi. Boey Monza, Verona'nın teklif yaptığı iddia ediliyor. Galatasaray'dan aldığım bilgilere göre bırakılmayacak.

OMAR'A TEKLİFLER VAR
Omar'a teklifler var. Galatasaray'ın yeni denkleminde düşünülmüyor. Nelsson ile ilgili bir gelişme yok. Yeni transfer Dubois takıma girecek.

ICARDI İÇİN 1 EYLÜL BEKLENİYOR
Galatasaray Icardi transferini bitirmek için saatleri sayıyor. Nara ya Sevilla ya Galatsaray olacak dedi. Ben bunu negatif yorumlamadım. En yakın kulüp şu anda Galatasaray. 1 Eylül'e kadar bekleniyor. PSG onu daha avanatjlı şartlara gönderme düşüncesi var, Icardi'nin menajeri ve eşi Nara'nın İstanbul'da geçirdiği süreç buradan etkilenmesi, Galatasaray'ın şartlarını İcardi'nin kabul etmesi ve 'Ben geliyorum' demesi olumlu gelişmeler.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 4 maçta 2 golü var onlar da 37'lik Gomis'ten geldi. Seferovic ortada yok. Bunu Icardi çözer mi... Çok büyük oyuncu. Her potansiyeli büyük futbolcu gereken etkiyi bazen yapamıyor. Arjantinli ile ilgili çekincelerim var. Galatasaray artık konuyla ilgili bir pürüz yok sadece tarih bekleniyor. Başka alternatifler üzerinde de çalışılıyor. Transferde her an her şey olabiliyor transferde. Sadece İcardi'yi alarak forvet sorunu çözülmeyebilir belki bir transfer daha olacak.

Canlı yayında Galatasaraydaki krizi açıkladı Kelle al Okan hoca

EVANDER GALATASARAY İLE BAYA İLGİLİ
Evander'de girişim yapıldı ama neden devamı gelmedi bilmiyorum. Evander, yarını da planlayarak kadrona katabileceğin bir isim. Başka hamle yapılmadı Evander ile ilgili. Galatasaray bekliyor. Icardi'de tam tersi süreç var. Evander baya bir Galatasaray ile ilgili. Ciddi bir bonservisi var. 8 milyon euronun altına bırakmak istemiyorlar. Icardi Galatasaray'ın 1 numaralı hedefi.

Haberin Devamı

MANCHESTER UNİTED ÖRNEĞİ
Okan Buruk'a eleştiri var. Biraz daha vakit vermek gerekiyor. Sıfır hatta ekside bir takım aldı. Transfer üzerinden başarı beklemek hayalcilik olur. Manchester United başarılı olurdu yoksa. Olamıyor vey PSG olurdu, Şampiyonlar Ligi'ni alırdı. Galatasaray'ın bu mantaliteyi değiştirmeli.

OKAN HOCA KELLE AL
Oynamadığı vakit kulis yapan oyuncu takıma zarar verir. Çünkü iş çeviriyorlar. Okan hoca kelle al. Takım arkadaşlarını etkilemeye çalışıyor. Oynamayan futbolcuların sağda solda haberi çıkıyor. Bunlar Okan hocaya zara verip, Galatasaray başarısız olacaksa burada arzulanan senaryo nedir? Amaç Galatasaray mı kişisel menfaatler mi?

CENGİZ ÜNDER
Marsilya'dan çıkma durumu olursa Galatasaray ilgileniyor ama 8 milyon euro verme durumu olamaz. Oyuncu Galatasaray'a gelmek ister.

Okan Buruk'un transferlerden sonra her şey daha iyi olacak sözünün altının dolu olduğunu düşünüyorum.

Canlı yayında Galatasaraydaki krizi açıkladı Kelle al Okan hoca