Fenerbahçe Senad Ok canlı yayında İsmail Kartal'ı eleştirdi! 'Galatasaray zor kaybeder, Fenerbahçe fırsatı kaçırdı'

Senad Ok canlı yayında İsmail Kartal'ı eleştirdi! 'Galatasaray zor kaybeder, Fenerbahçe fırsatı kaçırdı'

13.11.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler yeniden liderliğe yükselse de çok önemli 2 puanı sahada bıraktı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da karşılaşmayı ve son gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi.

Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 0-0 berabere biterken Fenerbahçe liderliği Galatasaray'ın elinden yeniden aldı ancak çok önemli 2 puanı sahada bıraktı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri ve karşılaşmayı Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi.

Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, İsmail Kartal'a eleştirilerde de bulundu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'FENERBAHÇE GALİBİYETİ KAÇIRDI'

"Maç öncesi galibiyete yakın tarafın Adana Demirspor olacağını düşünüyordum. Ama Fenerbahçe, beklediğimden daha iyiydi. Bunun nedenleri vardı. Oyun tarzını değiştirmişti Fenerbahçe, savunmadan pasla da çıkılmadı ve genel olarak başarılı oldu. Maç öncesi 0-0'a herkes olumlu bakabilirdi. Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı.

'FRED VE DJİKU DÖNECEK'

"Fenerbahçe'nin sallantılı döneminin geçeceğini düşünüyorum. Fred ve Djiku dönecek Milli ara sonrası. Dzeko da Milli Takım'a gitmeyecek."

Haberin Devamı

'İLK YARIDA SKORU ALABİLİRDİ'

"Dzeko'dan, Tadic'ten daha etkili şutlar atmasını bekliyordum. Biraz daha gününde olsalardı Fenerbahçe ilk yarıda skoru alabilirdi."

Senad Ok canlı yayında İsmail Kartalı eleştirdi Galatasaray zor kaybeder, Fenerbahçe fırsatı kaçırdı

'GALATASARAY TOPARLAYACAK, FENERBAHÇE FIRSAT KAÇIRDI'

"Galatasaray'ın hala gerçek anlamda oturduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın daha iyi hale gelebileceğini düşünüyorum. Eğer 8 numara ve iyi bir sol bek bulabilirse Galatasaray'ın daha zor maç kaybeder. O yüzden bu maç Fenerbahçe için bir fırsattı ve kaçırdı."

'NEDEN ÇIKARDI DZEKO'YU'

"İsmail hoca kenardan daha iyi oyunu görüyordur ama mesela ben Dzeko'yu çıkarmam yani. Neden çıkardı Dzeko'yu?. Kluivert'a sorsan kimi çıkart diye çıkan Dzeko, İrfan Can ve Tadic'i söylerdi. Bu oyuncuların hepsini çıkardı. Bu oyuncular çıkmaz. Dzeko'nun gol kaçırması bir sonraki pozisyonda atamayacağı anlamına gelmez. Mesela Zajc bu kadar oyunda kalıyorsa Dzeko'nun da oyunda kalması lazımdı. Hoca burada fazla garantiye gidiyor."

'ELEŞTİRECEĞİM TEK KONU HAMLELERDİR'

"İsmail hocanın karakterislik özelliğinin maceraya yatkın olmadığını görüyorum. Oyun tarzı olarak Trabzonspor maçından daha farklı oynadı Fenerbahçe. Trabzonspor maçında B planı yoktu evet ama bu maçta bu eleştiriye katılmam. İsmail Kartal'ı eleştireceğim tek konu hamlelerdir."

Haberin Devamı

'DZEKO'NUN TEPKİSİ NORMAL'

"Dzeko'nun tepkisi normal. Ben Fenerbahçe'nin paylaştığı fotoğrafın samimi olduğunu düşünüyorum. İsmail hocanın iletişimi iyidir. Ne olursa olsun bir sıkıntı varsa giderir. Dzeko bence pozisyona girdi, gol atamadı bunu düşündü, bunun üzüntüsü de olabilir."

Senad Ok canlı yayında İsmail Kartalı eleştirdi Galatasaray zor kaybeder, Fenerbahçe fırsatı kaçırdı

'NET KIRMIZI NİYE VERİLMEDİ?'

"Ligimizde beğendiğim hakemlerden biridir Halil Umut Meler ama görmedi, VAR da topa girmedi. Net kırmızı da işte niye verilmedi? Amerikan güreşindeki gibi yere indirdiler."

SAKATLIKLARIN SON DURUMU

"Peres sezon sonuna kadar yok. Becao 2.5-3 ay yok. Djiku ve Fred Milli ara sonrası dönecek. Döndüklerinde takım toparlar. Sakatlıklarda son durum bu."

'ZAJC'IN TOPARLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

"Zajc'ın her şeye rağmen toparlayacağını düşünüyorum. İyi bir takımda iyi bir parça olabilir. Fiziksel eksikliği var. Er ya da geç eski Zajc'a döneceğini düşünüyorum.

'CENGİZ'İN KAYBI FRED VE BECAO KADAR ÖNEMLİ DEĞİL'

"Cengiz Ünder sakatlıktan çıktı. Öyle pat diye eskisi gibi oynayamıyorsun. Mental olarak da iyi olman gerekiyor. Tekrar sakatlanırım diye de kaygılar var. İrfan Can şu anda Cengiz'in çok önünde. Cengiz'in kaybı şu an Fred ve Becao kadar önemli değil."

Haberin Devamı