Fenerbahçe Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçe'de!

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçe'de!

06.04.2022 - 13:17 | Son Güncellenme:

Son dönemde kadro istikrarını yakalayan Fenerbahçe, Süper Lig'de vites yükseltti. Kayserispor'u farklı yenerek üst üste üçüncü galibiyetini alan sarı-lacivertli takım, Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de dev derbiyi masaya yatırırken, F.Bahçe yönetiminin yüzde 90 anlaşma sağladığı ismi açıkladı. Ok ayrıca Trabzonspor'un başarısında başrolü oynayan Nwakaeme ile ilgili aldığı bilgiyi aktardı. İşte detaylar...

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçede

Fenerbahçe son dönemde büyük bir çıkış yakaladı... Son olarak Kayserispor'u deplasmanda 4-0 yenerek 3'te 3 yapan sarı-lacivertli takım Galatasaray derbisi öncesi moral ve öz güven kazandı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, dev karşılaşma öncesi Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. İşte Senad Ok'un yorumları...

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçede

Haberin Devamı

'İSMAİL KARTAL BASİT OLANI HAYATA GEÇİRDİ'
"İsmail Kartal basit olanı yaptı. Bu takımın ne oynayacağı belli. Yeniden Amerika'yı keşfetmedi. Vitor Pereira maceraperest bir teknik adamdı. Bu sene çok çok iyi kadroyu iyi kullanamadı. İyi teknik adam, kadrodan da önemli. Bu takım 4-2-3-1 oynar. İsmail hoca bunu hayata geçirdi. Üçlü sistemde oyuncuların sürekli yeri değişiyordu. Karman çorman durumdu. Oyuncular kendi pozisyonuna geçti. En konvansiyonel sistem üzerinden gitti. Üçlü savunmanın bizim ligimize uygun olduğunu sanmıyorum. Hep söylüyorum gol yemeyeceksin. Maç kazanmak istiyorsan, yemeyeceksin. Sen gol yemediğinde önde İrfan, Serdar Dursun ve Rossi gibi oyuncular her türlü çözüm üretiyor. Sonuçlar gelmeye başladı, öz güven arttı. Mesut'un merkezde bu sistemde etkili olacağını düşünüyorum. Savunma güvenliğini çözdü F.Bahçe.

Haberin Devamı

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçede

'BAŞKAN ALİ KOÇ, HENÜZ MESUT ÖZİL'LE GÖRÜŞMEDİ'
Emre Belözoğlu, Mesut ile İrfan'ın birlikte oynayabileceğini gösterdi. Mesut da Fenerbahçe'de kalmak istiyor. 2 yıl daha kontratı var. Ücreti de iyi, Türkiye'de yaşamak istiyor. Mesut'tan faydalanma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Henüz Başkan Ali Koç, kadro dışı kalan Mesut ve Ozan'la görüşmedi. Başkan 'Mesut affedilecek mi?' şeklindeki soruya 'Bu iş çocuk oyuncağı değil. Aslolan F.Bahçedir" cevabını vermiş. Derbi öncesi Mesut'un affedilme ihtimali düşük.

'UEFA, FINANSAL FAIR PLAY İÇİN ESNEKLİK SAĞLAYABİLİR'
UEFA, Finansal Fair play için normal şartlarda son üç seneyi baz alıyor. Mayıs-Haziran gibi F.Bahçe ile UEFA arasında görüşme olacak. Ali Koç dönemi ile ilgili kafa kafaya mali tablo var. UEFA'nın esneklik sağlayabileceği belirtiliyor.

'DERBİDE F.BAHÇE BİR ADIM ÖNDE'
Koltuğu sallanan Galatasaray Teknik Direktörü Domenech Torrent derbiden beraberlik çıkarırsa tebrik edilir. Kaybederse eleştirilir. Kerem'in durumu belli değil. Genelde oynayacağına dair bilgi aldım. G.Saray'ın derbide Marsilya ve Barcelona maçındaki dizilişiyle sahada olması bekliyorum. F.Bahçe'nin pas oyununu sabırla uygulaması gerekiyor. G.Saray kazanmak zorunda olsaydı F.Bahçe'nin daha çok şansı vardı derdim. Belki rakibini ikincilik hedefinden uzaklaştırmak isteyeceklerdir. F.Bahçe bir adım önde olsa da beraberlik yakın ihtimal.

Haberin Devamı

'PEREIRA KAŞIKLA VERDİ KEPÇEYLE ALDI'
Takımı mahvetmiş Pereira. Vay efendim Kim'i ve Crespo'yu transfer ettirmiş. Kötü teknik adam değil ama kendi egolarının ön planda olduğunu düşünüyorum. Gerek yok bu kadar. Van Persie, Mesut'u ve İrfan'ı kullanamadı. Kaşıkla verdi, kepçeyle aldı.

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçede

'LÖW YÜZDE 90 F.BAHÇE'DE'
F.Bahçe Löw'ü getirmek için yıllarca uğraştı. Löw boşta değildi, Almanya Futbol Federasyonu izin vermiyordu. İsmail Kartal'ın maliyeti düşük. Arada büyük fark var. Löw'le anlaşılmamış olsaydı, İsmail Kartal'la yola devam edilebilirdi. Yıllardır hayalini kurduğun, yolunu gözlediğin teknik adamın sadece ıslak imzası kalmış. Sezon başı beklentiler oldukça yüksek. İsmail hoca o baskıyı kaldırabilir mi? İsmail hocanın devam edeceğini düşünmüyorum hatta ihtimal vermiyorum. Löw yüzde 90 F.Bahçe'de. Löw için ön yargılı olmamak lazım. Bir bakalım vücut dili nedir? Bir iki maç izleyelim, görelim.

Haberin Devamı

'İNŞALLAH KLASİK ALMAN BAKIŞ AÇISIYLA GELMEZ'

İnşallah klasik Alman bakış açısıyla gelmez. Löw'ün karakterini bilmiyoruz, inatçı mı, esnek mi? Pereira'nın hatasına düşeceğini sanmıyorum. F.Bahçe sadece sahada doğru yerleşsin, gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayından biridir.

'ARDA'NIN 20 MİLYON EURO ÇIKIŞ MADDESİ VAR'
Arda Güler kesinlikle satılmaz. Genç oyuncu şampiyon olmadan gitmeyeceğini söylemiş. Arda'nın 20 milyon euro çıkış maddesi var.

Canlı yayında müjdeyi verdi: Anlaşma sağlandı, yüzde 90 Fenerbahçede

'YAKINDAN ALDIĞIM BİLGİ, NWAKAEME TRABZONSPOR'A İMZA ATACAK'

Nwakaeme'nin yakınıyla görüştüm. Fenerbahçe ile herhangi bir görüşmesi olmamış. Kısa süre içinde Trabzonspor'a imza atacağını düşünüyorum. Çok yakından aldığım bilgi bu."

 

Yazarlar