Fenerbahçe Canlı yayında transferi duyurdu! 'Fenerbahçe prensipte anlaştı'

Canlı yayında transferi duyurdu! 'Fenerbahçe prensipte anlaştı'

18.05.2023 - 14:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Jesus'un talebi olamadan iki ismin transferini bitiren sarı-lacivertlilerde Arda Güler'in son durumu da ortaya çıktı.

Canlı yayında transferi duyurdu Fenerbahçe prensipte anlaştı

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin gündemini Skorer You Tube canlı yayınında Senad ok değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Ok, sarı-lacivertli kulübün büyük ölçüde bitirdiği 2 transferi duyurdu.

Haberin Devamı

GOL YEME SORUNU VAR
Fenerbahçe'nin gol yeme sorunu var. Ligin en çok gol yiyen takımlarından. Öne geçtiğinde skoru koruyamıyor. Giresunspor maçında hoca önee geçtik onu koruyamadık ifadesini kullandı. Hafta içinde buna yönelik çalışma yapıldı. Daha ihtiyatlı olabilir takım. Buna göre bilgiler geliyor. Oyuncularda bir özgüven kaybı var, skoru koruyamamak, Kadıköy'de oluşabilecek atmosfer tedirginlik yaratıyor futbolcularda.

'BEN OYNAYACAK MIYIM?'
Savunma arkasına atılan toplardan yenilen pozisyonlarla ilgili çalışma yapıldı mesela. Fenerbahçe'de 3-4 oyuncunun yeri garanti sadece. Çok değişkenlik gösterdiği için istikrardan söz edilemiyor. Oyunun Galatasaray, Beşiktaş kadar güçlü değil. Transferler bir yerde başladı. Taraftarlar protesto eder mi diye tedirginliğin var. Bu akşamki maç oyuncular açısından kolay olmayacak. Oyuncu 'Ben oynayacak mıyım?' diye düşünüyor. Sahaya çıktın, rahat olman lazım. Kritik paslarda o cesareti göstermesi gerekiyor.

Haberin Devamı

JESUS'UN OYUNCULARLA ESKİ BAĞI YOK
Jesus'un takımla ilk yarıdaki bağı şu anda yok. Formayı dağıtma ile ilgili sıkıntı var. İlk yarıda herkes kenetlenmişti. Hoca ile oyuncular arasında eski bağ yok. Beni korkutan şu; Hoca nasıl olur da 180 derece kötü performans sergiledi. Zajc'ı oynatmıyorsun mesela. Bu tip kararları alan hoca ile devam etmeyebilirsin. Jesus gitti diyelim kim gelecek? Çok zor bir karar. Hoca ile başkan oturacak 2. yarıdaki performans ile ilgili rapor sunacak. Fenerbahçe'ye gelecek hoca kariyerli olacak. No-name bir isim getirirsen çok şeyle uğraşıyorsun bu sefer.

DURSUN ÖZBEK ESKİ HATALARIN VAZGEÇTİ
Dursun Özbek başkan olarak daha önce yaptığı hatalardan vazgeçti. Özbek, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın nasıl şampiyon olacağını biliyor. Ali Koç macera aradı. Sayın Ali Koç 2018-20 sürecinde büyük hatalar yaptığı için toparlayamıyor. Hoca var-Kadro zayıf, Kado güçlü-hoca zayıf ikilemi oluştu.

Elinde iyi bir hoca varsa getirebilirsin. Jesus da devam etmeyebilir. Sezon sonu sizinle görüşeceğim dedi. 10 yıldır Türkiye Kupası yok mesela. Hoca kendi kararıyla kupa kazanmazsa kalacağını düşünmüyorum. 'Kupa kazandırttım' diyip görüşmeye oturmak isteyebilir.

Haberin Devamı

SADETTİN SARAN'IN ADAYLIĞI ALİ KOÇ'A BAĞLI
Ali Koç aday olmazsa Sadettin Saran aday olacaktır. Sen orada mesela Galatasaray'ı yenerek güzel bir bitiriş yaparsan farklı bir hava olur. Birçok kişiden duyduğum durum başkalarının adaylığı Ali Koç'un devam edip etmemesine bağlı.

JESUS, RYAN KENT'İ TALEP ETMEDİ
Ryan Kent'in büyük ölçüde bittiğini söyleyebiliriz. bonservisi elinde, prensipte bir anlaşma sağlandı. Livakovic'i Fenerbahçe çok istiyordu, bir çıkış maddesi var sözleşmesinde. Fenerbahçe büyük ölçüde bitirecek. Geldiğinde Altay Bayındır ile mücadeleye girecek. Bu transferler yönetim transferi. Jesus, Ryan Kent'i talep etmedi. Fenerbahçe hocaya sormuş olabilir biz bu oyuncuyu alıyoruz ne dersiniz diye ama talep Jesus'tan gelmedi.

ARDA GÜLER GELİŞMESİ
Zajc için haberler geliyor. Jesus kalırsa Zajc'ın kalacağını düşünmüyorum. Arda Güler'in kalacağını düşünüyorum. Yöneticiler sıkıntı yaşamayacağız diyor bu konuda. Fenerbahçe 'Baba' forvete yöneldi.

Haberin Devamı

AVCI GÜNDEME GELMİŞTİ
Abdullah Avcı daha önce gündeme gelmişti Fenerbahçe'de sonra vazgeçildi. Erol Bulut zannedersem geldi. O dönem görüşülmüştü. Montella gündemde kulüp için.