Beşiktaş Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı

Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı

04.01.2023 - 14:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu haftayı bay geçen geçen hafta Adana Demirspor'u mağlup eden Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, transferdeki kulis bilgisini canlı yayında paylaştı.

Canlı yayında Weghorstu açıkladı Ezeli rakip transferde nabız yokladı

Süper Lig'de bu haftayı bay geçen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen hafta Adana Demirspor'u mağlup eden Beşiktaş'taki kulis bilgilerini canlı yayında gazeteci Serdar Sarıdağ, Nergis Aşkın'a aktardı. İşte Skorer You tube canlı yayının satırbaşları...

Haberin Devamı

"TFF MİLAT BAŞLATTI"
TFF böyle bir milat başlattı. VAR kayıtları verirken kulüplerin, hakemlerin haysiyetleri korunmalı. Orta Çağ engizisyon mahkemeleri olmasın. Bu bir uçak kazasıydı ve kara kutu öyle açıldı. Her uçağın kutusu açılmıyor. Burada uçak düştü. Bazen 90 dakikalık kayıtları versen de çözüm olmuyor.

'HAKEMLERİN İSYANI VAR'
Maç sonu adrenalin yüksek olduğu için hakemler konuşturulmuyor. VAR kayıtlarıyla ilgili hakemlerin isyanı var. Herkes dalga geçiyor. Bunun ayarı olmalı. Bunu niye açıkladıklarını kimse bilmiyor. Mesela 'Erkan hoca sizden rica etsem VAR'a gelebilir misiniz?' diyecek galiba. Kayıtlar yayınlanıyor çünkü. Ben dünkü maçlarda hakemlerin vücut dilini beğenmedim. Tedirginlik vardı. Türk futboluna ilerde öyle veya böyle yapay zeka geleceğini düşünüyorum. VAR odası yapay zeka olacak.

Haberin Devamı

'CÜNEYT HOCAYI GERİ ÇAĞIRABİLİRLER'
Hakemler ceza alıyor, elde kimse kalmadı. Böyle durumda Fırat hocayı Cüneyt hocayı geri çağırabilirler herhalde. Şu an derbi için en mantıklı hakem Halil Umut Meler.

Canlı yayında Weghorstu açıkladı Ezeli rakip transferde nabız yokladı

'FENERBAHÇE FAVORİ'
Derbinin favorisi Beşiktaş ve Trabzonspor. Her türlü kazanacaklar. Fenerbahçe ev sahibi olduğu için bir adım daha önde.

'ŞENOL HOCAYI YİYEMEZSİN'
'Hocanın tarzını beğenmiyorum' diyen bazı oyuncuların bu düşünceden kurtulması lazım yoksa kapı önüne koyarlar. Bu hocayı yiyemezsin. Burası senin babanın kulübü değil. Beşiktaş kulübü. İş çeviremezsin. Sana ne hocadan? Ne işin var başka işlerde. Özellikle yabancı futbolcular. Yeter artık! Futbol takımı askerlik gibi olur. İdmanını yapıp oynayacaksın. Sen yılda 2 milyon euro alacaksın hocanın tarzına yorum yapacaksın. Kimsenin haddine değil.

'MASUAKU ŞENOL HOCANIN AKLINI KARIŞTIRIYOR'
Ghzzal Şubat ayında idmanlara başlar. Mart ayında 'Eski Ghezzal' geri döndü deriz. Masuaku Şenol hocanın aklını çok karıştırıyor. Şu an karar alınmadı. Son iki maçın yıldızı oldu. Şenol hocanın fikri yeşile döndü kalması için. Faslı Yahya'yı önermişlerdi. Fakat Masuaku'nun bu performansı transferi rafa kaldırdı.

Canlı yayında Weghorstu açıkladı Ezeli rakip transferde nabız yokladı

'WEGHORST'U İSTEYEN BİR İSTANBUL KULÜBÜ VAR'
İlk hedef orta saha. Elneny... Ozan Tufan'dan daha üstte listede. Elneny olacaksa o alınacak. Bir İstanbul takımı da Beşiktaş'ın golcüsü Weghorst'un bonservisi için ilgileniyor gelecek sezon için. Bu durum menajeri ile nabız yoklama şeklinde. Oyuncunun bir durumu yok. Bu ilgi normaldir.

Haberin Devamı

'ABOUBAKAR GALATASARAY'IN LİSTESİNDE'
Aboubakar'ı kulübü satış listesine koymak istiyor. Galatasaray'ın da listesinde. Diğer kulüpleri de pazarlık masasına oturtup fiyat kırdıracaklar. Nwakaeme Türkiye'ye geri gelmek istiyor. Çok kaliteli bir futbolcu. Ayağından top alamıyorsun.

Canlı yayında Weghorstu açıkladı Ezeli rakip transferde nabız yokladı

'BU DELE ALLI'YE KİMSE ONAY VERMEZ'
Şenol hocaya 'Kimi gözünden çıkardın?' diye sor 'Gözlüğümü çıkardım' der. Şu anda kimse netleşmedi kafasında. Dele Alli isim olarak en yakın ayrılacaklar listesinde. Everton'da oynadı. Acaba Cenk Tosun'a sordular mı? Benim bildiğim Cenk 'almayın' derdi. Ben sorduklarını zannetmiyorum. Bu Dele Alli'ye kimse onay vermez. Şenol hocaya 'Masuaku mu Umut mu?' diye sorsan Masuaku der. Şans verildi ona ama tutukluk var. Ozan Tufan transfer edilirse Salih ile bir yarışa girecektir.

Haberin Devamı

Mehmet Ekşi, Sergen Yalçın ile Beşiktaş altyapı devrimi yaptılar. Bunun meyvesini beklemeleri lazım. Altyapıdan altyapıya transfer yaptılar. Çoğu kimse bilmez. Üreten futbolcu modeli desteklenmeli. Yoksa biri gelip almak ister.

Yazarlar