Galatasaray Canlı yayında Zaha'dan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

Canlı yayında Zaha'dan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

24.07.2023 - 16:19 | Son Güncellenme:

Zaha transferiyle ezeli rakibi Fenerbahçe'ye büyük bir çalım atan Galatasaray'da çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Nevzat Dindar sarı-kırmızılı ekibin kadrosuna katacağı yıldız ismi de duyurdu. İşte detaylar...

Canlı yayında Zahadan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Zaha transferiyle gündemi sarsmıştı. Sarı-kırmızılı ekipte transfer çalışmaları devam ederken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, YouTube canlı yayınında sarı-kırmızılıların transfer gündemini Nergis Aşkın'a değerlendirdi ve Galatasaray'ın kadrosuna katacağı yıldızı duyurdu.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yakın tarihin mi, Türk futbol tarihinin mi? Tartışılacak büyük bir transfer çalımı gerçekleşti. Yani Galatasaraylılar mutlu. Bir anda rüzgar tersine döndü. Galatasaray'da ekonomik yönden çok güçlü bir yönetim olduğunu her fırsatta dile getiriyordum. 'Cüzdan dolu' dediğimde ne demek istediğim anlaşılmıştır."

'NORMAL BİR TRANSFER DEĞİL'

"Wilfried Zaha normal bir transfer değildir, çok büyük bir transfer çalımıdır. Erden Timur, bir transfer sihirbazı olduğunu gösterdi. Riva'da fikstür çekiminde Fenerbahçelilerin Ali Koç'a Zaha sorularının yöneltildiğini bizzat gördüm, duydum. Galatasaray'ın da ihtiyacı olan bir oyuncuydu."

Haberin Devamı

Canlı yayında Zahadan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

"Bu sene Galatasaray için çok farklı olacak. O kadar değişik, fantastik bir takım kuruluyor ki 'Dünya Galatasaray Yılı! olabilir."

'FENERBAHÇE'DEN DAHA DÜŞÜK BİR RAKAMA BİTTİ'

"Zaha'nın keyfini çıkarın, birazdan KAP açıklaması gelecek. Mali şartlarını gözrdüğünüz vakit, Galatasaray'da bu transferin ne kadar başarılı yürütüldüğünü göreceksiniz. İngilizler Crystal Palace'ın haftalık 200 bin sterlin teklif ettiğini falan yazdılar ama bu bana gerçekçi gelmiyor. Galatasaray, tahmin ettiğimizden daha düşük bir rakama, Fenerbahçe'nin önerdiği rakamın da altında bu transferi bitirdi. Zaha iki sponsorun katkılarıyla alındı. Galatasaray çok para harcamıyor, doğru para harcıyor."

'TRANSFERLERDE FAKTÖR PARA DEĞİL'

"Galatasaray'ın transferlerinde faktör para olmuyor. Erden Timur bir oyuncuya gittiği zaman asla istediği parayı vermiyor. Galatasaray ortaya bir vizyon koyuyor. Aradaki fark bu. Ben 4 yıllık bir anlaşma sağlandığı bilgisine sahibim."

'ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMLARININ TEKLİFLERİNİ REDDETTİ'

"Zaha, 3 tane Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımın teklifine, Suudi Arabistan'ın çılgın teklifine rağmen Galatasaray'a geldi."

'GALATASARAY İÇİN HEDEF AVRUPA'DIR'

Haberin Devamı

"Galatasaray'ın transfer ettiği oyunculara bakarsak, bu lige fazla gelir. Bir Galatasaraylı için hedef Avrupa'dır. Bu kadronun hakkı Avrupa'dır."

Canlı yayında Zahadan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

'DURSUN ÖZBEK, BAYRAĞI ERDEN TİMUR'A DEVREDER'

"Dursun Özbek bir iki dönem daha başkan olarak devam eder, sonrasında bayrağı Erden Timur'a devreder."

ICARDİ'DE SON DURUM

"İlk günden beri Icardi, Galatasaray'da kalacak dedim. Beklenmedik gelişme Wanda Nara'nın rahatsızlığıydı. Dolayısıyla bir gecikme oldu ama transferle alakalı olumsuz bir gelişme değildi. Icardi 3 sene Galatasaray'da. Artık bu hafta geliyor, sevenler kavuşuyor. Mauro Icardi'nin 30 Temmuz Pazar günü İstanbul'a gelmesi planlanıyor."

'UĞURCAN MESAJI VERDİ'

"Uğurcan Çakır'ın Galatasaray için ne kadar doğru olacağını, Muslera sonrası senaryonun Uğurcan üzerine kurulabileceğini her fırsatta dile getirdim. Uğurcan Galatasaray'da oynamak istiyor. Ama Trabzonspor asla Galatasaray'ı karşısına almaz. İki kulüp arasında iyi ilişkiler var. Ama Uğurcan'ın kariyer planlamasına saygı gösterilmesi lazım. Şu anda olmasa bile ilerleyen dönemlerde önemli gündem maddeleri arasına girecektir. Tabii rakamlar iki kulübün anlaşacağı noktada değil şu an. Uğurcan'ın Galatasaray sözleri de bir mesajdır."

Haberin Devamı

Canlı yayında Zahadan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak

'GÜNAY GÜVENÇ TRANSFERİ BİTTİ'

"Günay Güvenç, Galatasaray'la anlaştı, bitti o transfer. Benim aldığım bilgi 250 bin euro artı Batuhan Şen kiralık olarak Gaziantep FK'ya verildi ve transfer bitti."

'8 NUMARAYI GÖRDÜĞÜNÜZDE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ'

"Sağlam bir 8 numara alınacak. Galatasaray'ın 8 numarasını gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Bu da fantastik bir takım kurulduğunun göstergesi."

'BANA SORSALAR TALİSCA'YI ALIRIM'

"Bana sorsalar Talisca'yı alırım. Piyasasının şartlarına göre Anderson Talisca Galatasaray'da birilerinin aklından geçer diye düşünüyorum. Geçmeli de..."

 'GALATASARAY KEREM'İ KESİN ALACAK'

"Galatasaray, Kerem Demirbay'ı alacak. Ama nasıl alacağı konusunda formül bulunamadı. Almanlar en son 8'e indiler. Galatasaray 3.5'e çıktı. Kerem ikna ederim dedi. Acele edilmeyecek."

Haberin Devamı

Canlı yayında Zahadan sonra bir transferi daha açıkladı: Galatasaray kesin alacak