Galatasaray Canlı yayında Zaha'yı sinirlendirdi! Telefona sarıldı

Canlı yayında Zaha'yı sinirlendirdi! Telefona sarıldı

25.02.2024 - 10:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfred Zaha, Afrika basınında gündem oldu. Kardeşinin canlı yayında söylediklerine kızan Zaha telefona sarıldı.

Canlı yayında Zahayı sinirlendirdi Telefona sarıldı

Fildişi Sahilleri kadrosuna davet edilmeyen Zaha için kardeşi canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü. Galatasaraylı yıldız bunun üzerine telefona sarıldı.

Haberin Devamı

FORMA GİYMEDİ
Fildişi Sahilleri'nde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda teknik ekiple yaşadığı sorunlar nedeniyle forma giymeyen Galatasaraylı yıldız oyuncu Wilfred Zaha, kardeşinin radyo programına sinirlendi. Carrin Zaha, Life Radyo'ya konuk oldu. Wilfred Zaha'nın milli takıma katılmamasını eleştiren konuşmalar yaparak Fildişi Sahili Milli Takımını eleştiri yağmuruna tuttu.

ZAHA BENİ ARADI
Afrik Foot'ta yer alan habere göre, Zaha bu yayının ardından kardeşini aradı. Carin Zaha, Wilfried Zaha'nın kendisine söylediklerini şöyle açıkladı; "O açıklamalarımı duyduğunda beni aradı ve Milli Takım'a seçilmese bile orasının Fildişi Sahili Milli Takımı olduğunu ve bazı şeyleri öfkeyle söylememem gerektiğini söyledi" dedi.

Haberin Devamı

Carin Zaha ayrıca, Galatasaraylı yıldızın tekrar davet alması galinde Fildişi Sahili Milli Takımı'na dönmeye hazır olduğunu da açıkladı.

Fildişi Sahili Milli Takımı ile 31 maça çıkan Wilfried Zaha, 5 gol kaydetti. Sezon başında Galatasaray'a transfer olan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 32 maçta 10 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Yazarlar