NBA Cedi Osman'ın kariyer gecesi! Cleveland Cavaliers tarihine geçti

Cedi Osman'ın kariyer gecesi! Cleveland Cavaliers tarihine geçti

30.01.2023 - 09:09 | Son Güncellenme:

NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan mücadeleler ile devam etti. Cleveland Cavaliers'ın Los Angeles Clippers'ı mağlup ettiği maça Milli basketbolcu Cedi Osman damgasını vurdu.

Cedi Osmanın kariyer gecesi Cleveland Cavaliers tarihine geçti

NBA'de normal sezon maçları tüm hızıyla devam ederken Cleveland Cavaliers, Los Angeles Clippers ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Cleveland Cavaliers rakibini 122-99'luk skorla mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

TÜRK MİRASI GECESİNDE KARİYER REKORU

"Türk Mirası Gecesi"nin yaşandığı maçta Milli basketbolcu Cedi Osman adeta devleşti. Başarılı basketbolcu, 21 dakika parkede kaldığı maçta yüzde 84 şut isabeti yüzdesi ile oynarken 29 sayı buldu ve kariyer rekorunu egale etti.

ÜÇLÜK ÇİZGİSİNDEN ALEV ALDI! CLEVELAND TARİHİNE GEÇTİ

Takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Cedi Osman aynı zamanda üç sayı çizgisinin gerisinden hatasız oynadı. 7'de 7 üçlük isabeti bulan Cedi Osman, Daniel Gibson'ı geride bırakarak Cleveland tarihinin en çok üçlük isabeti bulan 6. oyuncusu oldu.

MAÇ SONRASI MITCHELL'DAN CEDİ'YE ŞAKA

Donovan Mitchell, 29 sayı ve 7/7 üçlükle kariyer rekorlarına ulaşan takım arkadaşı Cedi Osman'a takılmadan geçmedi. Donovan Mitchell, Milli basketbolcu röportaj verdiği sırada elindeki suyu Cedi'nin kafasında aşağı döktü.

Haberin Devamı

Yazarlar