Beşiktaş Cenk Tosun derbide ortaya çıktı! Sürpriz transfer sözleri

Cenk Tosun derbide ortaya çıktı! Sürpriz transfer sözleri

15.03.2022 - 07:58 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen Cenk Tosun bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamadı. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Cenk Tosun ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Öte yandan derbi maçı için İstanbul'a gelen Cenk Tosun transfer sorusuna cevap verdi.

Cenk Tosun derbide ortaya çıktı Sürpriz transfer sözleri

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminde gösterdiği harika performans ile hem siyah beyazlıların hem de milli takımın vazgeçilmez ismi olan Cenk Tosun, rekor bir ücret ile Premier Lig'in kötü takımlarından Everton'a imza atmıştı. İlk sezonda forma şansı bulan milli golcü daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düştü. Cenk Tosun'un yeniden Süper Lig'e döneceği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Everton forması giyen Cenk Tosun, atlattığı sakatlığının ardından zaman zaman forma şansı bulsa da Premier Lig'den ayrılmaya karar verdi. Golcü oyuncunun sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor.

BEŞİKTAŞ'A GELECEĞİ İDDİA EDİLİYORDU
Premier Lig ekibi Everton’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’dan sezonluğu 5 milyon Euro’dan 2 yıllık teklif almıştı. Fanatik'in haberine göre bu öneriyi değerlendiren A Milli golcü, olumsuz geri dönüş yapma kararı almıştı. Başarılı futbolcunun, aile faktörü sebebiyle kariyerine ya İngiltere’de ya da İstanbul’da devam etmeyi planladığı bildirildi. Siyah-Beyazlılar, Cenk için 1.5 milyon Euro’dan 2 artı 1 yıllık kontrat yapmaya hazır olduğu iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

SEZONU KAPATTI
Yıldız oyuncu birkaç gün önce Everton idmanında üst adalesinin yırtılması sebebiyle sezonu kapattı. Gökmen Özcan'ın haberine göre 30 yaşındaki yıldız oyuncunun takım idmanında üst adalesinin yırtılması sebebiyle sezonu kapattığı ve tedavisine bir süre İstanbul'da devam edileceğini yazdı.

CENK TOSUN DERBİ MAÇINDA
Türkiye'de bulunan Cenk Tosun, Galatasaray-Beşiktaş maçı için NEF Stadyumu'na geldi.  Muhabirin: "Yeni sezonda Beşiktaş maçlarını tribünden mi izlersin yoksa sahada mı olursun?" sorusuna "Onu şimdiden söyleyemem. Yaza kadar sözleşmem var" dedi.

"PORTEKİZ MAÇINA YETİŞEMEM"
Sakatlık durumundan dolayı milli takımın Portekiz maçında yer alıp almaması ile ilgili soruya cevap veren Cenk Tosun, "Portekiz maçına sakatlık durumum yetişmez. Portekiz maçını geçersek finale kalacağız, onu da geçersek Dünya Kupası’na gideriz ama öncelik Portekiz maçı" cevabını verdi.

Cenk Tosun derbide ortaya çıktı Sürpriz transfer sözleri

Milli yıldız, 22.5 milyon Euro'ya transfer olduğu Everton kariyerinde 61 maça çıkıp 11 gol 6 asiste imza attı. 30 yaşındaki golcü ayrıca kiralık olarak oynadığı Crystal Palace'ta 5 maçta 1 gol sevinci yaşadı.

SADECE 3 MAÇ FORMA GİYDİ
Golcü futbolcu Everton'da bu sezon sadece 3 maçta forma giydi ve karşılaşmaların tümünde de sonradan oyuna dahil oldu. Cenk, gol ya da asist yapamadı.

Haberin Devamı

4 KUPA KAZANDI
Milli futbolcu Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 3 Süper Lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 30 yaşındaki golcü Beşiktaş kariyerinde 146 maça çıkarken, 67 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi.

Yazarlar