İngiltere Premier Lig Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme

Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme

31.10.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Chelsea'yle ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Chelsea'nin transfer yasağı ve puan silme cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.

Chelseaye transfer yasağı ve puan silme cezası Şoke eden gelişme

Todd Boehly'nin sahibi olduğu Chelsea'yle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Chelsea'ye Roban Abramovich döneminin son yıllarına dair bir soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

The Times'ın haberine göre; Roman Abramovich'in 2003-2022 yılları arasındaki faaliyetlerinin sorgulandığı vurgulandı. Chelsea'nin bu süreçte bazı transferlerde gizli ödemeler yaptığı şüphesi nedeniyle incelenmeye alındığı kaydedildi.

Chelsea'nin Rus ekibi Anzhi'den kadrosuna kattığı Samuel Eto'o ve Willian transferlerinin soruşturulduğu belirtildi. Chelsea'nin 2013'te Samuel Eto'o için bonservis bedeli ödemediği, Willian'ı ise 36 milyon 500 bin euro bedelle renklerine bağladığı hatırlatıldı.

Chelsea'nin bu transferleri yaptığı dönemde bazı Rus kuruluşlarına açıktan ödeme yaptığı kaydedildi. Chelsea'nin bu ödemelerinin kulübün yeni sahibi Todd Boehly'nin durum tespit sürecinde ortaya çıktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Yazarlar